Sondejos


El govern de la Generalitat ha obert ja el conflicte amb els treballadors de la Funció Pública plantejant retallades de complements, interins, dies d’assumptes propis, “drets adquirits”. La crisi ens ha portat fins aquí i ara toca el torn de retallar als treballadors públics que tenen un privilegi per “tenir” la feina assegurada. Ho va explicar el president Mas quan va anunciar la segona fase de les retallades.

Després dels “excessos” de la sanitat i l'educació ara toca els funcionaris. Tot plegat fa la flaira d'un pla orquestrat pels sondejos. Sembla clar que la majoria de públic no té una bona opinió dels funcionaris i que, un dels tòpics que destaca en una conversa de taxi, és precisament que els funcionaris tenen feina per tota la vida.

Aquesta iniciativa del govern posa en evidència que no se segueixen ni principis, ni criteris tècnics. Els polítics d´organismes supra-municipals coneixen les opinions i aspiracions dels governats a través d´enquestes i sondejos i aquests deuen apuntar als funcionaris com els bocs expiatoris de les retallades. Conclusió: el govern fa cas d´aquesta opinió generalitzada.

De la mateixa manera, hem de pensar que l´opinió majoritària deu ser que ja s´estan passant amb les retallades a sanitat i educació,  per això afluixen. Qui serà el següent?

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article