L'entrevista laboral

La situació actual ha provocat un increment considerable de l'atur; si a l'atur li afegim la temporalitat dels contractes laborals, això fa que la tasca de cercar i trobar feina hem de dur-la a terme amb una freqüència considerable, i ens interessa agenciar-nos els recursos necessaris per abordar-la amb el màxim de probabilitats d'èxit.

A l'hora d'abordar l'entrevista laboral, ens convé distingir entre dues modalitats d'entrevista laboral:
- L'entrevista amb una empresa que té un (o més d'un) lloc de treball concret i aspira trobar el millor candidat o candidata per al seu equip. Aquesta entrevista hem de preparar-la centrant-nos en satisfer les seves necessitats específiques, preparant el currículum i totes les acreditacions com si en la nostra vida laboral no haguéssim fet res més que preparar-nos per al lloc de treball que l'empresa en qüestió té vacant.

- L'entrevista amb una ETT (Empresa de Treball Temporal) que cerca completar la seva cartera de RRHH (Recursos Humans) amb el màxim d'especialitats i aptituds amb l'objectiu de satisfer les demandes de RRHH que li puguin fer les empreses. Aquesta entrevista amb l'ETT ens convé preparar-la de forma completament diferent, aquí ens interessa presentar tota la diversitat en formació i experiència al complet per a que, tant si els demanen un cambrer, com un xofer, com una recepcionista, nosaltres som el candidat o la candidata ideal, tenim la formació i l'experiència per a optar al lloc de treball en qüestió.

Pel que fa a la preparació en concret de l'entrevista, recomanacions per a elaborar el currículum, la carta de presentació, etc. amb l'objectiu de fer més fàcil trobar feina i reduir l'impacte emocional que aquesta tasca ens sol comportar trobaràs un minitutorial a Entra amb bon peu a entrevista laboral


Sophia Blasco Castell, assessora i coach personal
[email protected]
657 825 188
Al Twitter  Al Google +  A LinkedIn
Receptes per Viure Bé!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article