La millor opció per aprimar-te!

Quan et proposis aprimar-te, amb la intenció no n'hi ha prou per aconseguir-ho, però adoptant les mesures adequades ho aconseguiràs. Petits canvis en el teu estil de vida i en els teus hàbits alimentaris poden ajudar-te a aconseguir aprimar-te definitivament.


Alenka Ravnik-List, coordinador del programa de diabetis al Centre Mèdic Mount Sinai, a Nova York, ens hi fa un seguit de recomanacions:

- Esmorza. Diverses investigacions han demostrat que esmorzar cada dia pot ajudar a perdre pes i a no tornar-lo a recuperar.

- Porta un diari de tot el que mengis. Les persones que registren tot el que mengen ingereixen fins un 15% menys de calories que les que no ho fan.

- Camina. Les persones sedentàries fan uns 3.000 passos al dia. Sumar-ne uns 3.000 passos t'ajudarà a mantenir el teu pes actual i superar els 10.000 passos al dia t'ajudarà a perdre pes. Caminar al menys mitja hora al dia t'aportarà un munt de beneficis.

 
- Para compte a la mida de les racions. Menja en plats de mida mitjana, o de postres. Amb un plat gran, la ració et semblarà petita, te'n serviràs més quantitat i menjaràs més. Segueix les recomanacions de MyPlate: assigna la meitat del teu plat a les verdures i les fruites, i l'altra meitat a les proteïnes magres i els cereals integrals.

- Pesa't almenys una vegada a la setmana, t'ajudarà a detectar petits augments de pes abans que la situació se't descontroli.

- Mima't. Tothom tenim desitjos. Planifica't quan et donaràs la satisfacció, amb els amics, o amb qui més t'estimis. I tinguis en compte que la moderació és la clau de l'èxit.


Seguir aquests consells et pot ser útil, però la millor opció per aprimar-te és el teu pla personalitzat que t'assegurarà aprimar-te definitivament i l'any vinent, podràs celebrar l'èxit assolit, t'ho ben asseguro. Ara és l'hora. Puc ajudar-te a aconseguir-ho. Parlem-ne!


Sophia Blasco Castell
, assessora i coach personal


+ continguts sobre , i


Originalment publicat a Receptes per Viure Bé!


Documentat a:Lifestyle Changes Key to Weight Loss in New Year

Compartir és estimar! de Jose Mondo

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article