L'adolescència, un repte per a mares i pares! Taller

Viure l’adolescència és tot un repte, però també ho és per als pares i les mares dels adolescents. Les relacions dels pares i mares amb els fills i les filles en l’adolescència són conflictives, la confrontació d’interessos els dóna aquest caràcter. Els adolescents necessiten distanciar-se dels progenitors per construir la seva pròpia identitat diferenciada, encara que també necessiten saber que poden comptar amb els pares, cas de necessitat, això els proporciona seguretat.
Els pares i les mares sabem que la vida és molt dura, que aprendre a viure s’ha de fer en primera persona però, així i tot, voldrien estalviar-los frustracions, cops, … Si això ho fem intensificant la nostra protecció, el control, etc. els ofegarem i aconseguirem allunyar-los encara més de nosaltres.
Podem estar prop dels nostres fills i filles i, al mateix temps, proporcionar-los l’autonomia i la independència que necessiten per construir la seva pròpia identitat diferenciada i créixer?

Per ajudar a mares i pares a superar amb èxit l'adolescència dels seus fills i filles, fem el taller L’adolescència, un repte per a mares i pares, d'accés lliure i gratuït, amb l'objectiu:
- D'ajudar a implantar una relació amb els nostres adolescents que ens permeti fer el nostre paper de pares gestionant la contradicció entre la seva necessitat de llibertat i la nostra de protegir-los.
- De reduir el grau d’ansietat que ens comporta imaginar-los víctimes d’innumerables perills.
- D'analitzar casos concrets dels participants i definir estratègies específiques per millorar substancialment la relació amb el nostres fills i filles adolescents.

Participar en el taller ens proporcionarà recursos per millorar considerablement la relació amb els nostres fills i filles adolescents.

On?
A l'Institut Nou de Poble Nou
Camí Antic de València, 37, Barcelona, mapa
L'accés lliure i gratuït
En col·laboració amb l’AMPA de l’Institut Nou de Poble Nou

Quan?
Dimarts, 24 de gener, a les 20.00h

Participa-hi!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach personal
[email protected]
657 825 188
Al Twitter  Al Google +  A LinkedIn
Receptes per Viure Bé!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article