5 trucs per sobreviure a les rebaixes

Al gener, arriben les rebaixes i és quan el seny és vital per a la butxaca. Aquests 5 trucs et poden ajudar a sobreviure a les rebaixes:

  1. Compra allò que realment necessitis. Avantposa el criteri de necessitat i utilitat al del bon preu. De vegades comprem un producte i, en arribar a casa, ens n’adonem que no ens fa cap servei, però com que era molt barat … hem caigut al parany.
    .
  2. Fixa’t el pressupost quan vas a comprar. La majoria de productes els comprem per impuls. Ens interessa fixar-nos un pressupost previ per a despeses. Ens serà més fàcil aplicar-lo si sortim a comprar amb aquest diners justos al moneder.
    .
  3. No t’endeutis comprant a crèdit arrauxadament. Avui, el finançament amb crèdits al consum és a l’abast de tothom i és molt fàcil caure en la temptació i comprar productes i serveis que, si ens ho mirem amb el cap fred, ens són absolutament prescindibles. Deixar les targetes a casa ens pot representar un major control de la despesa.
    .
  4. Utilitza diners en efectiu per fer els pagaments. Pagar en metàl·lic ens fa més conscients del volum de la despesa.
    .
  5. Porta llista de la compra quan vagis a comprar. Ajustar-nos a comprar allò que ens hem planificat ens ajudarà a comprar allò que realment necessitem.

Aquests 5 trucs et podem ajudar a sobreviure a l’encís de les rebaixes, evitant compres innecessàries, o fora del teu pressupost, que poden fer trontollar la teva economia.

I tu, quins trucs empres per sobreviure a les rebaixes?

Sophia Blasco Castell, assessora i coach personal
[email protected]
657 825 188
Al Twitter  Al Google +  A LinkedIn
Receptes per Viure Bé!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article