SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 359 AND id_comentari =SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 359 AND id_comentari =

Allibera't del tabac i guanya un viatge a Tuníssia!

L'XI setmana sense fum, del 24 al 30 de maig de 2010, ens anima a alliberar-nos del tabac i porta per eslògan “Posa-hi data! Junts podem”

Dins l'XI setmana sense fum, l’Àrea de Salut de l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Professionals per a la Prevenció del tabaquisme de la Regió Sanitària Camp de Tarragona en col·laboració amb la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut han engegat la campanya 'Tasta la vida sense fum 2010!'
Adreçada a totes les persones, residents al Camp de Tarragona, que deixin de fumar amb aquesta iniciativa i amb premis molt atractius, el primer és un viatge a Tuníssia, a més a més dels guanys que representa alliberar-se del tabac.
Un concurs per animar i ajudar les fumadores i els fumadors a aconseguir-ho.
La proposta és deixar de fumar el dia 31 de maig, Dia mundial sense tabac, que se celebra a tot el món per iniciativa de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Tant si resideixes al Camp de Tarragona com arreu del món, el 31 de maig de 2010 és un bon dia per començar a guanyar la batalla contra el tabac.
Algunes recomanacions que t'ajudaran a alliberar-te del tabac, les trobaràs a: http://coaching.bloc.cat/post/8952/130334

Aquesta pot ser la teva victòria personal!

Fes-ho córrer! Ens interessa guanyar salut!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach personal
[email protected]
657 825 188
Al Twitter  Al Google +  A LinkedIn
Receptes per Viure Bé!

Comentaris

Eva
2.

Tens raó,
si comptes amb el que s'estalvia comprant tabac, et pots pagar unes bones vacances, i si comptes amb les factures de dentista que t'estalvies si no fumes, gairebé et pots pagar un any sabàtic.

  • 0
  • 0
Exfumadora satisfeta
1.

Si no ets veí del Camp de Tarragona, alliberant-te del tabac pots regalar-te una volta al món.
Els preus, avui, d'un paquet de Fortuna, Ducados negre i Nobel és de 3,15 euros.
L'estalvi d'1 paquet diari, en un mes representa 94,5 euros, en un any de 365 dies 1149,75 euros.
Amb aquest pressupost pots anar a Cuba, a les Bahames, a Honolulu (Hawaii), tens tot un món per triar!
Anima't i regala't salut i vacances pagades!
Una exfumadora satisfeta!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article