Alliberem els mòbils!!!

Contractes de permanència i bloqueig dels mòbils.  Anem a pams!
Encara que les operadores de telefonia mòbil ens els presentin com una parella inseparable, si ens ajustem a dret, no ho són. Vejam:
A)- Mitjançant el contracte de permanència els clients ens comprometem a mantenir d'alta el servei per un temps establert, normalment uns 18 mesos, a canvi d'obtenir un aparell de telèfon mòbil per un preu de promoció.
B)- Amb el bloqueig del telèfon l'operadora de telefonia mòbil ens imposa, de fet, l'ús del telèfon exclusivament a travès de l'operadora en qüestió amb l'objectiu de perpetuar-se com a proveïdora del servei.
En alguns països, com Bèlgica i Finlàndia, el bloqueig dels telèfons per part de les operadores no està permès i es considera una pràctica contrària a la lliure competència.

Podem alliberar el nostre telèfon mòbil sense incomplir el contracte?
Mantenir d'alta el servei el temps de permanència establert és complir el compromís, d'aquesta forma no ens poden cobrar cap indemnització per incompliment de contracte.

Per utilitzar el mòbil amb qualsevol altra operadora cal alliberar-lo. Alliberar un telèfon mòbil consisteix en treure-li el bloqueig que porta per defecte. Fet això, ja podrem utilitzar-lo amb la targeta SIM de l'operadora de telefonia mòbil que més ens convingui.

La llei obliga a les operadores de telefonia mòbil a subministrar als seus clients el codi per alliberar els telèfons una vegada complert el temps de permanència.
Si has complert el temps de permanència, ja pots reclamar a l'operadora el codi per alliberar el teu mòbil, hi tens tot el dret!!!

Simyo n'és l'excepció, ara per ara (juliol de 2010), és l'única operadora que proporciona servei de telefonia mòbil sense compromís de permanència, ven telèfons mòbils lliures des del primer dia i, a més a més, amb molt bones tarifes , amb el mateix preu per a contracte i prepagament.

La meva factura amb Simyo s'ha reduït força! N'estic satisfeta!

Alguns llocs web ens fan fàcil alliberar el mòbil, per exemple http://www.liberargratis.com/

Altres ens informen sobre els nostres drets i ens els fan entenedors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article