SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 141 AND id_comentari =SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 141 AND id_comentari =SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 141 AND id_comentari =

Eficiència energètica a casa!

Fixant normes d'eficiència energètica elevades, a Europa,  podem aconseguir una reducció significativa, un 10% anual fins l'any 2020, per combatre el canvi climàtic i estalviar en consum d'energia elèctrica.
Aquestes mesures també significaran un guany per a les butxaques dels consumidors ja que ens reduiran l'import dels rebuts de l'electricitat.

L'organisme encarregat de definir aquestes normes rep pressions dels grups industrials del sector amb l'objectiu que estes normes siguin menys estrictes del previst.
El nostre recolzament pot fer decantar la balança en benefici de la sostenibilitat.

Signem la petició a l'organisme decisori de la Unió Europea a Brussel·les!!!

Anima't a signar tu també!

A http://www.avaaz.org/fr/refrigerator_revolution_video/?cl=193151131&v=2954 trobaràs la nevera Frisco que et farà una explicació animada i el formulari per afegir la teva petició a la Unió Europea.


Sophia Blasco Castell, assessora i coach personal
[email protected]
657 825 188
Al Twitter  Al Google +  A LinkedIn
Receptes per Viure Bé!

Comentaris

adrià
3.

jo ja he signat, encara que sóc molt pessimista amb aquest tema

  • 0
  • 0
Esteve
2.

NO estic d'acord de posar tants de mots en anglés,cuant en català i ni h'an tantes.

  • 0
  • 0
Esteve
1.

En lloc de fer servir paraules amb anglés com per exemple : coach,freelance,i tantes punyetes que només serveixen per vendre la moto,i no posem mots catalans.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article