Salvem l'hospital de Sant Pau!!

El dèficit econòmic arrossegat per l’hospital de Sant Pau sumat a una allau de sancions administratives, estan conduint al centre a la més absoluta inviabilitat econòmica. L’hospital declara no poder fer front a aquestes reclamacions ja que la Fundació està en situació de fallida, amb un patrimoni net negatiu, segons la Sindicatura de Comptes, d’uns 300 milions de euros.

La CUS –Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat- no pot deixar que els ciutadans de Catalunya perdem l’Hospital de Sant Pau.

És un Hospital històric, capdavanter en investigació i en tractaments, molt estimat pels ciutadans, referent a nivell internacional i moltes coses més.

Els catalans no podem perdre aquest patrimoni assistencial i instem a l'Administració, als professionals sanitaris i a tots els treballadors del centre, així com a pacients i usuaris a prendre part per salvar Sant Pau.

La CUS molt preocupada pel futur d’un dels nostres grans hospitals, com és el de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, s’uneix al sindicat de metges de Catalunya per instar la direcció de St. Pau a obrir vies de diàleg que portin a un acord entre les parts per tal de salvar el prestigi i la excel·lència clínica d’una institució amb sis segles d’existència.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article