Els pacients no podem esperar a aprovar els pressupostos, el dret a la salut és inqüestionable

Desprès que aquest matí el Partits Polítics que conformen el Parlament de Catalunya no hagin donat suport per a debatre els pressupostos presentats pel Govern de la Generalitat, volem manifestar el següent:

Els ciutadans no entenem de política, sí de necessitats i ara necessitem tenir estabilitat pressupostaria per aconseguir millores socials que no són les que haurien de ser però que ajudaran a millorar les necessitats de moltes persones.

DEMANEM:
Al Departament de Salut faci tot allò que s’ha compromès a fer i que vagi en benefici dels ciutadans/usuaris de la sanitat pública catalana.
Que es continuïn amb els canvis previstos, tant de millora en la gestió com per a la millora de les llistes d’espera, amb l’apoderament de la primària i amb la gestió pro-activa en la llista d’espera quirúrgica.
Que els Parlamentaris tinguin en compte el Drets de les més de 150.000 persones que estan a l’espera d’un intervenció quirúrgica o els cents de milers que esperen visita a l’especialista, tots ells a l’espera de les millores que contemplen els pressuposts destinats a Salut.
EN RESUM:
QUE AMB LA SALUT DE LES PERSONES NO ES JUGA i que sense nous pressupostos serà necessari una bona redistribució dels actuals per tal de fer aquelles accions sanitàries que siguin necessàries amb la màxima rapidesa en BENEFICI DE LES PERSONES CIUTADANS/USUARIS DE LA SANITAT PÚBLICA.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article