Cara i creu de la vaga de metges

Considerem lagítima la convocatòria de vaga per defensar uns interessos alguns dels quals compartim.  Però cal tenir en compte tot i això:

NO podem estar d’acord amb la convocatòria de vaga, per part del Sindicat de Metges de Catalunya, perquè el resultat final afecta als usuaris de la sanitat i malalts.

Compartim amb ells la necessitat de més recursos econòmics pel sector sanitari públic per tal de seguir mantenint totes les prestacions i el nivell
de qualitat.

El sector, els professionals i els ciutadans no podem suportar més constrenyiments sense què les repercussions ens condueixin a greus conseqüències.

Davant de tot plegat, demanem al Departament de Salut què faci les gestions oportunes per desconvocar aquesta vaga que agreujarà la penosa situació de les llistes d’espera tant quirúrgiques com de proves diagnòstiques. També que es comprometi a no rebaixar més el pressupost destinat a Salut per al proper 2012.

Com a organització d'usuaris de la Sanitat pública demanem un esforç per part de tot per evitar que el sistema de salut pateixi més retallades, no fer-ho ens conduirà a malmetre la qualitat assistencial prou qüestionada actualment.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article