Demanem prudència en la tisorada dels serveis sanitaris

La Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat –CUS-, davant la retallada anunciada del presupost en els centres hospitalaris, hem de resaltar que:

• Ens preocupa que la retallada del 10% en el pressupost dels hospitals de la XHUP, repercuteixi en la qualitat assistencial i es vegin afectats els usuaris d’aquests centres.

• Coincidim amb el Sr. López-Casasnovas en què per reduir despeses en la nòmina pública, o es treballa més o es gasta menys. És millor establir prioritats que retallar de qualsevol manera, paper què creiem ha d’assumir el CatSalut com a contractador de serveis.

• La situació de malestar dels professionals repercuteix negativament en el ritme de l’hospital afectant als seus usuaris.

• Valorem la feina feta per tots els professionals sanitaris, amb molt d’esforç, que es materialitza en la qualitat del sistema públic de salut català.

• Un cop més els principals perjudicats, som els ciutadans, què no ens reconeixem en absolut responsables del dèficit de la sanitat pública. Malauradament, es veuran afectats els serveis bàsics com la salut, l’educació i els serveis socials, creant en alguns casos concrets, grans desigualtats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article