Sobre el tancament d'algunes clíniques dentals amb franquícia

L’actual situació d’algunes cadenes de clíniques dentals amb franquícia disperses per la geografia catalana ha motivat que com a Coordinadora d'Usuaris de la Salut fem un advertiment als consumidors i clients afectats per algun tancament.


• Les cadenes de clíniques dentals amb franquícia busquen especialment el guany econòmic i, a poder ser, de manera ràpida. Acostumen a exigir el pagament de fortes quantitats per avançat, amb finançament o sense. Podem observar també que els tractaments que ens proposen són sempre d’un elevat cost. I el pressupost es fa més en la vesant comercial que no sanitària.

• En moments de crisi com l’actual, no hi ha tants clients i aquestes clíniques ja no són negoci i per tant moltes han de tancar. Molt ens temem que tot just siguem al començament d’un massiu tancament de centres d'aquestes característiques, on priva el guany econòmic en front de la salut del pacient.

• Cal fer confiança en el nostre dentista de tota la vida, el de la nostra família, aquell que coneix tot el barri. Aquest professional busca la nostra salut bucal a través d’un servei de qualitat que li aportarà,  a canvi, la nostra fidelitat.

• Cal que tots els afectats per algun d'aquests tancaments sobtats o irregularitats en servei i cobraments d'aquestes clíniques franquícia demanin assessorament jurídic i facin la corresponent denúncia. Ho poden fer a través de la nostra entitat  o bé a través dels canals institucionals.

Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat

[email protected]
t/93 302 41 38
Portal de l'Àngel, 7, Àtic A,B,C,
Barcelona


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article