El Panel Presidencial sobre el Càncer dels EUA recomana prioritzar els aliments ecològics

Consumir aliments no ecològics comporta risc de càncer. “Donar preferència als aliments produïts sense pesticides, fertilitzants químics ni hormones de creixement”, aquesta és una de les recomanacions del Panel Presidencial dels Estats Units sobre el Càncer que apareixen al seu informe aparegut a començaments del mes de maig d’aquest any. L’informe reconeix que “s’ha menystingut la veritable importància del càncer produït per factors ambientals” i recomana que al Congrés d’aquell país i el seu president adoptin el principi de precaució, de manera que els fabricants hagin de demostrar la seguretat dels productes químics abans de comercialitzar-los.

Els membres d’aquest panel van ser escollits al seu moment pel president G.W. Bush, i com a membres de l' ”establishment” científic difícilment es poden considerar “radicals” o “ecologistes”.

També al mes de maig, un treball publicat a la revista científica “Pediatrics” relacionava la exposició als pesticides utilitzats en fruites i verdures amb una mes gran probabilitat de que els nens desenvolupin el Síndrome de Dèficit d’Atenció amb Hiperactivitat.

Plataforma Som lo que Sembrem


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article