Enhorabona Oficina Antifrau

Actuació contundent: destituir als administradors de Gramepark, l'empresa pública de Santa Coloma de Gramenet implicada en el cas Pretòria per no col·laborar i per deficient gestió.

Celebro que algú actuï de forma decidida i desacomplexada davant el mal ús de recursos públics o de la manca de cooperació amb investigacions en curs, per no dir enfront la corrupció. No ha de ser Garzón, especialista en investigacions "matusseres", partidistes i esbiaxades qui netegi la corrupció de Catalunya, ho hem de fer des de Catalunya. I curiosament fa uns dies denunciava com CiU i PSC-PSOE es tapen les vergonyes mútuament i deia (amb poc convenciment) que tenia esperances amb l'Oficina Antifrau. Doncs això, collonut.

L'Oficina Antifrau va néixer "capada" per la maniobra del PSC-PSOE, ja que facultava al departament d'Economia i Finances intervenir quan l'Oficina Antifrau investigués a la pròpia Generalitat. Mira, doncs potser això no serà un obstacles, m'havien parlat molt bé del fiscal Martínez Madero, li faig confiança (fins que es demostri el contrari) que actuarà amb contundència quan calgui, peti qui peti.

Doncs això, enhorabona Oficina Antifrau. I canya, molta canya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article