La nostra generació: Tercera Jornada Generacional d’Economia

La nostra generació, els nascuts els 60s i 70s, ens hem de convertir en actors encara més actius de la societat civil. Hi ha diverses iniciatives en marxa. Una d’elles, a la que t’animo a participar, és la Tercera Jornada Generacional d'Economia. L’eix central és "El nostre món és el món", i es farà el 20 de febrer a ESADEFORUM.

********

El què i el per què

El nostre món és condicionat per la globalització econòmica, obligant-nos a ser competitius a nivell internacional. Ara bé, alhora s'obren noves oportunitats per a qui les saben identificar i aprofitar i, per això, és necessari debatre com podem fer front a aquest repte. L'espai idoni per a fer-ho serà la Tercera Jornada Generacional d'Economia. I és que la JGE és un espai de trobada de tots aquells a qui ens interessa i preocupa el present i el futur econòmic del nostre país, i que volem conèixer-ne més coses però també dir-hi la nostra -críticament, si cal.

Hi haurà sis sessions de treball diferents que debatran sobre aspectes com "El paper de Catalunya al món", "En quins camps hem d'excel•lir" o "Nacions i Estats davant la globalització".

Pel que fa als ponents confirmats hi ha, entre d'altres, noms tan destacats com el president de FemCAT, Josep Mateu; el coseller delegat del Grup RBA, Ferran Mascarell; el president del Grup Imagina, Jaume Roures; el president de Global Tree Trust, Xavier Roig; l'exsecretari general de CCOO a Catalunya, Joan Coscubiela; i el professor d'ESADE i catedràtic de la URL, Xavier Mena.

Com, quan i on?

Durant tot un dia tindrem conferències magistrals, presentacions, debats, ocasions per a la interacció entre nosaltres -com el dinar-, etc.
A la web de la JGE3 (http://www.jornadage.cat) podràs trobar més informació sobre els temes de les sessions de treball, la vintena de ponents previstos, com inscriure-s'hi, les anteriors Jornades, etc.

Qui i per a qui?

La JGE s'adreça en primer lloc a emprenedors, directius i professionals de les generacions nascudes als anys 60 i 70. Organitzen la Jornada les entitats Espai Vicens Vives, Associació Catalana de Professionals i Espai Hayek de la Fundació Catalunya Oberta, amb la col•laboració d'una quinzena més d'associacions i institucions de la societat civil catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article