"Agraït als Mossos!"

Voldria agrair als Mossos d'Esquadra la seva actuació durant l'intent d'atracament a una entitat financera del Prat de Llobregat. Quan et trobes sol amb una persona al costat que t'està amenaçant, vaig rebre l'ajuda providencial d'una parella d'agents que amb rapidesa i molta professionalitat van resoldre la situació. Per sort per a tothom, ningú va resultar ferit, ni tant sols l'atracador, i en pocs minuts vam rebre l'atenció i el suport que necessitàvem.
Davant de la difícil situació social que vivim, tant a nivell econòmic com personal, afectats també per les drogues i altres distraccions, és esperançador comprovar que tenim persones disposades a complir amb la seva feina de la millor manera possible. I cal saber que sempre existeixen solucions adients, sigui el redreçament de l'ètica i de l'economia, o el control per part de les autoritats sanitàries de les drogues, que evitin efectes devastadors per a la gent.
Aquell dia a l'estàtua de la Mare de Deú de Montserrat, que es troba a la seva avinguda, vaig poder afegir alguna flor més a les que cada dia posen els pratencs. Moltes gràcies !

Un administratiu de la Caixa
Sant Boi de Llobregat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article