SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 460 AND id_comentari =

Toc de Queda a la Carretera

Davant del cap de setmana tràgic a les carreteres catalanes, amb uns set morts, que ja s'afegeixen a la llarga llista d'enguany, que superarà la de l'any passat, invertint la tendència d'anys anteriors, només se m'ha acudit una cosa. Que els governs competents estableixin un toc de queda a les carreteres, entre les 12h de la nit i les 8 del matí. Potser només per a motos i cotxes particulars, potser incloent furgonetes, i deixant els camions. Potser deixant les autovies i les autopistes obertes, però la resta tancades.

D'aquesta manera evitaríem els banys de sang, amb morts i ferits, que van acumulant-se. D'homicidis involuntaris, de suicidis no declarats, de conductes criminals, etc... No són els nombres, sinó els noms que hi ha darrera de tot això. Després podrem discutir si es va a 80 km/h o més, podrem parlar de política, de gestió de la mobilitat, de la seguretat, de la contaminació, de no sé que més... podrem parlar, mentre els catalans anem morint a les carreteres.

Sergi Turiella Gómez
Sant Boi de Llobregat

Comentaris

Miquel
1.
Quines bajanades. Si prohibim anar amb cotxe directament, no n'hi haurà cap de mort per accident! El que em sembla més sensat és millorar el transport públic. Si la gent agafa el cotxe és perquè...
Quines bajanades. Si prohibim anar amb cotxe directament, no n'hi haurà cap de mort per accident! El que em sembla més sensat és millorar el transport públic. Si la gent agafa el cotxe és perquè no té més remei. A tall d'exemple: Em succeí una vegada que haguí d'anar des de Girona fins a l'aeroport del Prat. Innocent de mi, vaig agafar el tren de la Renfe. Per no tenir problemes, vaig agafar-lo 4 hores abans que marxés, així entre l'hora i mitja de viatge, arribava amb 2 hores i mitja, temps suficient per agafar el bitllet, deixar les maletes i embarcar. A Granollers el tren s'aturà. Raó? Hi havia un incendi al Clot i no podíem passar. Ni una sola informació més; no tenien ni idea de quan tornaria a obrir-se el servei, ni tampoc oferiren cap altra alternativa. Conclusió: vaig haver d'agafar un taxi fins l'aerport, que em va costar un ull de la cara, a banda d'arribar just quan tancaven les portes d'embarcament. Vaig reclamar que em reemborsessin el preu del taxi, i em contestaren que els sabia molt greu, però que no. Conclusió? No he tornat a agafar mai més el tren per anar a l'aeroport.
  • 0
  • 0

Comenta aquest article