Platges amb wifi


A l'estiu és freqüent anar a la platja. Moltes persones ho fan per desconnectar dels seus treballs durant unes hores o fins i tot de vacances passen una temporada a un poble o ciutat de costa.

Fa anys el més freqüent per no avorrir-se estirat a la sorra resultava prendre el sol, jugar a les cartes o emportar-se un llibre. No obstant això, els temps han canviat profundament amb l'arribada de les Noves Tecnologies i cada vegada és més freqüent passar l'estona amb el telèfon mòbil.

És per aquest motiu que ja han començat a sorgir les primeres platges amb connexió wifi d'Espanya. No és per a menys ja que segons dades de Sky al 33% dels espanyols els agrada emprar el seu temps de descans per mirar continguts online com sèries o pel·lícules.

Afegeix l'estudi que el 24% dels espanyols fa ús de la connexió wifi a hotels o apartaments de vacances. Per què no voldríem connectar-nos quan anem a la platja?

14 són les platges amb connexió a la xarxa a Espanya. Les platges d'Adra (Almeria), Sancti Petri (Cadis), Poniente (Granada), Punta Umbría (Huelva), Malagueta (Màlaga) Benidorm (Alacant), Penyíscola (Castelló), La Manga (Múrcia), Barceloneta, Nova Icària, Somorrostro i Bogatell (Barcelona), playa de Jardín y Reducto (Illes Canàries), Palmira i Cala Galdana (a les Illes Balears).

En resum, cada vegada serà més freqüent veure com algun banyista s'apropa al socorrista per demanar la clau de wifi.


Tecnonews / AMIC

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article