Velocitat de càrrega d'una web

 
Què tan important és la velocitat de càrrega d'una web per al SEO ?. Potser al principi pot semblar que la velocitat de càrrega i el SEO no tenen cap relació, però és completament erroni, aquests termes van de la mà.
 
Hi ha dues grans raons per les que una baixa velocitat influeix negativament en el SEO:
 
1- Indexació: Les famoses aranyes dels cercadors, que tenen com a funció registrar totes les adreces d'una pàgina, tenen un temps límit en el qual visiten i rastregen una pàgina web. Si la nostra pàgina triga molt a carregar, és possible que es passin per alt moltes urls noves del nostre domini, ja que a les aranyes no els dóna temps a revisar la nostra pàgina.
 
2- Taxa de Rebot: La taxa de rebot registra la quantitat de vegades que una persona entra a un sol enllaç de la nostra web i posteriorment l'abandona. Òbviament, quan menor sigui la taxa de rebot, Google posicionarà la teva pàgina millor. És per això que un temps de càrrega lent farà que l'usuari abandoni la pàgina i no gasti el seu temps en l'espera, augmentant així la taxa de rebot.
 
El temps estimat de càrrega d'una pàgina abasta un màxim de 2 segons. Abans de donar-te uns consells per millorar la teva velocitat, recomanem que a través de les milers d'eines que hi ha a la xarxa (com Pingdom Tools) esbrinis quin és el teu velocitat de càrrega.
 
Aconsellem que, abans de res, tenir un bon servidor. Això és fonamental perquè el nostre temps de càrrega sigui ràpid. Els servidors de baixa qualitat o inestables només fan que la càrrega s'alenteixi.
 
D'altra banda, l'ús d'errors ortogràfics o enllaços trencats provoquen que el servidor hagi de realitzar tasques les quals no afavoreixen a la càrrega.
 
Les imatges són un altre punt fonamental, ja que en cas de no definir prèviament les dimensions d'una imatge, aconseguirem una càrrega desordenada, generant primer textos, i encapçalats, i retardant l'aparició de les imatges.
 
Com a última pauta, recomanem l'ús d'eines PageSpeed ​​Insights per mesurar la velocitat de càrrega de la teva web i així millorar el Posicionament Web de la teva pàgina.

Judith sauch consultor seo

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article