Les paraules claus

Les paraules claus són un aspecte molt important en la realització de contingut, sobretot a l'hora que els algoritmes de Google actuïn per dur a terme la seva funció, però cal que trenquis el paradigma del màrqueting convencional o l'ús de les paraules convencionals per dur a terme una estratègia de màrqueting.
 
Això en funció que, en l'actualitat hi ha un gran arsenal de competència, és per aquesta raó que no has de restringirte o limitar-te als mètodes comuns o habituals que, a part d'haver passat de moda tampoc et conduiran a cap resultat.
 
Cal que a l'hora de plasmar les paraules claus no recorri a la típica costum de no especificar bé el que vols donar a entendre, per aquesta raó és bo que esculli les paraules claus de long tail o de llarga cua. La qual consisteix en l'especificació d'una manera més adequada del contingut que vols mostrar en un lloc web.
 
Però es això? Bé, en realitat la pràctica és molt fàcil, només comprèn a que no et limitis a una sola paraula, sinó més que aplics la combinació de paraules, amb la qual es pot evidenciar l'exactitud del que vols que es vegi. Això és per una molt important raó, ja que en combinar paraules redueixes considerablement la competència respecte a altres pàgines que tingui contingut similars.
 
Com puc utilitzar les paraules claus de llarga cua i quins són els seus beneficis segons un consultor seo?
 
De segur et preguntaràs, Com puc utilitzar aquests tipus de paraules? Doncs bé, això ho pots fer a través del farcit de meta títols i meta descripcions amb paraules que estiguin estretament relacionades amb el teu contingut. I ja al final pots agregar les paraules convencionals o principals que et puguin ser d'utilitat.
 
Et recomanem fer servir eines, sobretot l'eina Keyword research, amb la finalitat de saber les tendències.
 
Perquè utilitzar les paraules claus de llarga cua, tenim els següents aspectes:
 
Minimitza la competència, ja que en especificar no estàs dins el camp del que generalitzat.
 
És més fàcil de posicionar-te i de trobar-te, ja que en reduir un gran nombre de resultats possibles per la paraules genèriques, es pot apreciar un millor augment d'ingrés de visitants a la teva pàgina web.
 
Sense esmentar que estalvia molta feina en  les constants estratègies SEO convencionals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article