Eines importants per SEO

Per competir amb SEO, és imprescindible disposar de les millors eines que tens al teu abast per trobar noves oportunitats, estalviar temps i realitzar un seguiment del SEO de la teva web. Et portem 6 tipus d'eines essencials per SEO:
 
 
"Eines essencials per SEO"

 
Eines per a l'anàlisi de paraules clau
 
A l'hora de començar un projecte online, el primer i més important és fer una investigació de keywords que treballarem al nostre web, volum de recerques, competència, relació amb els nostres continguts .
 
 
Ubersuggest
 
Eina gratuïta que ens ofereix suggeriments de paraules clau. A mesura que introduïm keywords, l'eina ens oferirà un seguit de paraules relacionades que podrem anar afegint clicant segons el nostre interès.

 
 
Termexplorer.com
 
Eina gratuïta de recerca de paraules claus que ens permet ampliar el nostre llistat, acarar volums de recerca, i conèixer dades de competitivitat.

 
 
SEMrush
 
Eina de pagament amb prova gratuïta que ens ofereix nombroses funcionalitats com els rànquings i les keywords principals de la teva web i l'anàlisi de la teva competència. Amb tan sols introduir la URL del teu domini, podràs accedir a números dades: paraules que et generen trànsit i a quina URL apunten, tendències de estàs keywords i seguiment d'elles.
 
 
 
Eina per analitzar posicions
 
Saber quin lloc ocupa la nostra web per a determinades keywords és fonamental per fer un seguiment de la nostra estratègia de posicionament, conèixer on hem d'esforçar i on estem aconseguint els resultats esperats.
 
 
Google Search Console
 
Google Search Console (abans Google Web Master Tool) és un servei gratuït per a administradors web de Google que ens ofereix nombroses funcionalitats, entre elles, informació dels termes que provoquen que aparegui la nostra web en els resultats de recerca, i la posició que ocupa cadascuna .

 
SEMrush
 
Amb aquesta eina podem realitzar un seguiment de qualsevol domini o paraules clau utilitzades en qualsevol ubicació geogràfica, així com conèixer els nostres principals competidors.

 
 
Authority Labs
 
Authority Labs és una eina bastant útil, gràcies a la seva capacitat per realitzar un seguiment de les keywords del nostre lloc. Ens permet realitzar un seguiment diari per així saber quina és la situació del nostre lloc web.
 
 
 
 
Eines per conèixer l'eficàcia del contingut
 
La creació de contingut de qualitat, és un factor important per al SEO d'una pàgina web. Les següents eines et permetran trobar noves idees i optimitzar el contingut actual.

 
 
Outdated Content Finder
 
Eina que ens permet cercar contingut desactualitzat, a partir del qual pots redactar contingut actualitzat i d'interès i contactar amb el webmaster per aconseguir un enllaç gràcies a la teva aportació. El seu funcionament és molt simple, només has d'introduir un terme i un període de temps i buscar el contingut entre aquestes dates que contingui aquest terme.

 
 
Plugin d'Yoast WordPress
 
Plugin de WordPress que ens permet optimitzar el SEO de la nostra web i optimitzar el contingut. Ens ofereix una gran quantitat de configuracions en meta etiquetes, xarxes socials, mapa del web, RSS i permalinks, entre d'altres.

 
 
Buzzsumo
 
Buzzsumo és una eina gratuïta per buscar influenciadors. Ens permet rastrejar contingut que es publica a internet ja sigui text, fotos, vídeos, articles, infografies, etc. És una eina molt útil per analitzar la teva competència i conèixer quins continguts han funcionat millor en mitjans socials.
 
 
Eines per a la Construcció d'enllaços
 
 
A continuació et mostrem algunes eines que poden ajudar-te a l'hora de crear enllaços:
 
 
Moz SEO Toolbar i Majestic Backlink Analyzer
 
Moz Bar és una extensió disponible per Firefox i Chrome. Ens proporciona informació molt rellevant referent als continguts, paraules clau, títols, backlinks, etc, per analitzar tant webs pròpies com de la competència.
 
Majestic Backlink Analyzer és una extensió per Chrome que amb un clic t'ofereix les mètriques característiques: Trust Flow i Citation Flow, els backlinks externs i els dominis de referència.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article