Google Medic Update: l'actualització de l'algoritme de Google

 
Durant tot l'any són moltes les actualitzacions i modificacions que se li fan a l'algoritme de google, algunes d'elles amb més impactes que altres en el rànquing del cercador. Però l'actualització que es va realitzar l'1 d'agost d'enguany, ha estat de les que més s'han fet notar a causa dels grans canvis que va suposar, hi ha qui afirma que el 56% de les webs van patir grans canvis, sent la seva volatilitat de fins al 5%. Però en aquest cas les pàgines que més s'han vist afectades per aquesta actualització han estat les pàgines de finances i medicina, per això l'actualització ha estat batejada com Google Medic Update.
 
L'actualització ha afectat unes pàgines més que d'altres. Tot i que semblava que els llocs que més ho anaven a notar eren les pàgines de YMYL (Your Money or Your Life) el que es podria traduir com "Els teus Diners o La teva Vida". No només s'han vist afectades aquestes webs de finances o salut, sinó que també han vist canvis en el seu posicionament a la resta de sectors de diversos temes. Pel que la quantitat de pàgines que es poden veure afectades és molt important.
 
Principals pàgines afectades pel nou algoritme de Google
 
Com hem dit anteriorment les pàgines que són catalogades com YMYL són les més afectades per aquesta actualització de l'algoritme de Google, aquestes webs bàsicament són aquelles que tenen relació ja sigui directament o indirecta amb la salut, la felicitat,  la seguretat o  la prosperitat financera dels usuaris.

Dins d'aquestes pàgines es troben les següents:
 
1. Pàgines de compres en línia i transaccions financeres.
 
2. Pàgines amb informació financera. Com ara informació d'assegurances, plans de jubilació, consorcis, impostos i altres tipus d'informació financera.
 
3. Pàgines que donen Informació legal. Tot tipus de pàgines amb informació i assistència jurídica,  en temes de divorcis, nacionalitats, custòdies, i totes aquelles que es dediquen a temes jurídics.
 
4. Pàgines d'informació pública i que contenen informació oficial per transmetre als ciutadans. Aquí entren les pàgines de programes d'ajuda social, desastres naturals, successos internacionals, entre d'altres.
 
5. Pàgines dedicades a donar informació de caràcter mèdic. Tot el que està relacionat amb la salut, la nutrició, salut mental, tractaments mèdics.
 
En el cas que la web hagi estat perjudicada per l'actualització s'ha de repassar el contingut de la pàgina, ha d'estar ben clar qui és l'amo de la pàgina, aconseguir validar o augmentar la reputació del web de manera externa, tot mitjançant comentaris positius d'usuaris.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article