SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 34 AND id_comentari =

Hi ha despeses i despeses!!!

Al respecte de la despesa dels 9.000 euros per adaptar el cotxe oficial del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach i Pascual, en Ferran Torrent ha fet un comentari aquest matí a la ràdio que ens permet reflexionar i apamar la veritable dimensió de la tragèdia.
L'adaptació consistia en:
- una tauleta (per fer la funció d'escriptori),
- una televisió (per seguir l'actualitat del país del Parlament del qual n'és el president) i
- un reposapeus (que tots els administratius tenen per afavorir la circulació de les cames quan estan molt temps asseguts).
Aquests tres complements transformaven el cotxe oficial del president del Parlament de Catalunya en una oficina mòbil, per treballar en el temps de desplaçament.

En contrapunt, en Ferran Torrent, ens ha proporcionat una imatge del Parlament de l'estat espanyol, publicada al diari fa quatre dies, amb una presència del 25% de parlamentaris, és a dir, el 75% dels parlamentaris de l'estat espanyol no es presenten al seu lloc de treball dins la seva jornada laboral, encara que continuen cobrant el sou complet, un sou base de 3.126 euros al mes, complements a part.

Els mitjans s'han tirat al coll del que s'adapta el cotxe per treballar en el temps de desplaçament i s'abstenen de pronunciar-se respecte de l'absentisme laboral del 75% dels 350 diputats del Parlament de l'estat espanyol.
Si fem el compte, resulta que cada mes paguem el sou a 263 diputats de l'estat espanyol que practiquen l'absentisme, un total de 263 x 3.126 = 822.139 euros, comptant sols el sou base, complements a part, cada mes, bastant lluny dels 9.000 euros (una inversió per a uns quant anys) per adaptar el cotxe oficial del president del Parlament de Catalunya per treballar durant els desplaçaments.

Amb una calculadora de vegades pots arribar a apamar la veritable dimensió de la tragèdia. Gràcies Ferran per obrir-nos els ulls.


Sophia Blasco Castell
[email protected]
Receptes per Viure Bé!

Comentaris

ganxet
1.

Tothom s'aprofita del moment, es la politica, encara que aquestes despesses siguin pecata minuta, si les comparem amb d'altres, ben sabudes per tots, no?

  • 0
  • 0

Comenta aquest article