Importància d'una estratègia SEO

Importància d'una estratègia SEO
 
El SEO, també anomenat posicionament web, optimització en cercadors o optimització en motors de recerca, fa referència a les accions efectuades sobre una pàgina que busquen millorar la seva visualització en els resultats de cerca orgànica dels diferents cercadors. L'estratègia SEO és necessària per a l'èxit d'una web, ja que són milions els usuaris que realitzen consultes diàriament a Google, si tens un projecte online, vols arribar a la major quantitat de gent possible, per aconseguir això, els cercadors són els principals impulsors, pel que és necessari que ells avaluïn el teu lloc web, i el posicionin en els resultats de cerca orgànica, a més, està comprovat que són pocs els usuaris que passen a la segona pàgina dels resultats, el que vol dir que no només has de enfocar el SEO a aparèixer, sinó en aparèixer a la primera pàgina i, si és possible, estar entre les primeres cinc posicions.
 
Accions en l'estratègia SEO
 
L'estratègia SEO ha d'estar plantejada d'acord a les necessitats del web, s'ha de considerar els recursos i les disposicions. L'estratègia SEO varia en concordança al lloc en específic en el qual s'està treballant. No obstant això, generalment es contempla les mateixes accions.
 
Un bon pla d'acció, ha de considerar tant el SEO On Page (accions dins de la pàgina) com el SEO Off Page (accions fora de la pàgina o lloc). En general, dins del SEO es cuida la qualitat de contingut, el disseny de la web, URL amigables, temps de càrrega, ús d'imatges o contingut multimèdia, paraules clau, enllaços entrants ...
 
El SEO és una de les disciplines més canviants dins del màrqueting digital, ja que els cercadors estan en constants actualitzacions, hem d'estar a l'una d'ells, a l'una dels avenços tecnològics i al mateix temps de les exigències dels usuaris. Per exemple, actualment és un factor molt important per al posicionament, que el lloc web es pugui adaptar, de manera fàcil i ràpida, a pantalles d'aparells mòbils, ja que el nombre de consultes realitzades des d'aquests dispositius és molt gran, i cada dia va en augment. Això no era tan determinant uns anys enrere, però l'avanç tecnològic ha portat als usuaris a l'ús, cada vegada més gran, de l'internet per mitjà d'algun dispositiu mòbil. Els cercadors, per prioritzar l'experiència de l'usuari, utilitzen aquest aspecte per a la indexació de les diferents pàgines o llocs webs, com indica el consultor seo judith sauch.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article