Què és el posicionament web?

Què és el posicionament web?
          
De segur que ets una persona que ja vas crear o penses crear una pàgina web, ja sigui per promoure les teves idees o un potencial negoci online, tant se val, el que importa és que vols saber tot pel que fa als llocs online. Evidentment l'objectiu de tota persona que tingui un lloc a internet és fer que el conegui el major nombre de persones possibles, Però com es fa això? Bé el meu estimat amic, això és possible a través del posicionament web.
 
De segur t'estaràs preguntat què és això. El posicionament o SEO com se li coneix de manera més popular, consisteix en un conjunt d'accions que està orientades a millorar la posició en els resultats de recerca dels navegadors, és a dir, aquelles pàgines que estan en primer lloc ja sigui a Google, Bing o un altre cercador.
 
No obstant això, quan ens referim a posicionament web parlem de Google en realitat, específicament del motor de cerca; això en funció que és el cercador per excel·lència avui en dia i per tant és el que ofereix millors resultats als usuaris.
En l'actualitat Google compta amb moltes eines per millorar el posicionament, ia més que estar en els primers resultats és una cosa vital per a qui ostenta un lloc web. No obstant això, has de saber que si tens una pàgina i vols que sigui coneguda és necessari estar en els primers llocs, ja que es va comprovar que menys del 10% dels usuaris naveguen per la segona pestanya dels resultats de cerca.
 
Eines de Google per millorar el posicionament web segons la experta en seo barcelona com Judith sauch.
 
Moltes d'aquestes eines ajuden els usuaris a saber si els seus llocs estan optimitzats

Algunes d'elles com les següents:
 
-En referència a la velocitat i optimització tenim l'eina Google Page Speed ​​Insight.
 
-Pel que fa a comprovar les dades que estàs estructurats es té l'eina Google Structured Data testin Tool.
 
- Si desitges consultar l'interès per les recerques realitzades en diversos països tens l'eina Google Trends.
 
Has de saber que el posicionament web comença quan una pàgina nova és creada i publicada. A més de que pots implementar diferents mètodes de SEO per millorar el posicionament.
 
Hi ha moltes raons per la qual t'has de concentrar en el posicionament des del primer moment, la primera d'ella és que, un web amb un bon SEO és sinònim de cura i ben estructurada. A més de que sense el posicionament ningú coneixerà la teva pàgina, ni el teu contingut.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article