Les tendències SEO: el posicionament web

Les tendències SEO: el posicionament web
 
Per treballar a l'internet i tenir un èxit considerable, cal comptar amb coneixements sobre eines, tècniques o pràctiques que ens ajudaran a arribar al nostre públic objectiu. Les pàgines o llocs webs han de comptar amb visibilitat perquè el nostre contingut compleixi la seva funció. De res ens serveix tenir una plataforma web si no rebem trànsit en ella, i amb la clara competència existent dins de la web, és molt senzill tornar-se invisible e irrellevant dins d'aquest món. Però, per fortuna, comptem amb pautes per aconseguir una major visibilitat, i les tendències SEO no les podem obviar.
 
Quan parlem de SEO ens referim al lloc de posicionament que ocupa la nostra pàgina o lloc web en els resultats dels motors de recerques, les tècniques i estratègies de SEO van destinades a millorar aquesta posició, perquè la nostra pàgina es trobi si és possible , al primer lloc ,que es on podrà rebre més clics, augmentant el nostre trànsit orgànic.
 
Les tendències SEO han de prendre com a base el funcionament web, el que valoren, estudien o analitzen els motors dere cerca per determinar quina pàgina va primer i quina pàgina va després.
 
"Tendències SEO d'utilitat"
 
El SEO pot resultar una feina complicada per a algunes persones, per aquesta raó existeixen professionals en el tema, que estudien i es preparen per a garantir un bon posicionament. Aquest treball no és tan senzill com sumar dos més dos, és canviant a causa de les constants actualitzacions en els algoritmes de cerca. Però si et trobes emprenent un projecte online, segurament voldràs saber més del tema.

"Les següents tendències SEO poden ser d'utilitat":
 
1. La velocitat de càrrega és un factor que considera els motors de cerca, així com influeix de manera directa en l'experiència de l'usuari, aquesta no ha de superar els 5 segons.
 
2. Els continguts publicats han de tenir un nivell alt en originalitat i qualitat.
 
3. Cal conèixer el que busquen i volen els usuaris, mantenir-se al tant de les tendències en recerca.
 
4. És important utilitzar eines, com Google Search Console, per assegurar que el lloc web va bé, i corregir els defectes.
 
5. Considerar que gran quantitat del trànsit arriba per mitjà de dispositius mòbils, per la qual cosa, el disseny de la web s'ha d'adaptar als telèfons mòbils.
 
6. És una bona idea comptar amb relacions que et puguin promoure i recomanar dins del web, Google et considerarà expert en el tema.
 
Judith sauch experta SEO barcelona

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article