Atlas mundial del orgasmo


Sabies que :

La majoria de parelles japoneses que ronden els 40 anys, col.loquen els seus coixins amb una distancia de separació de més 65 centímetres?

Que més del 85% dels americans estan circumcidats?

Que la majoria de negoci de sexe telefònic a l'Índia ho porten empreses americanes?

Que sí que existeix un turisme sexual àrab? Que els europeus tendeixen a lligar amb un “Tens uns ulls molt macos” i els americans amb un “¿Ens coneixem d’abans?”….

Ja en el 2006, segons l’ Institut de política familiar, el 14,2 % de les unions matrimonials a l’estat espanyol eren mixtes. Aquesta tendència cada cop és més gran. El percentatge d’homes que s’uneixen amb estrangeres és més gran que el de dones, encara que cada cop més, les espanyoles ens animem i ens casem amb companys expatriats. El predomini segons les enquestes és que els homes les prefereixen llatines i les dones, els preferim europeus!

En definitiva, ho vulguem o no, estem vivint en una diversitat racial i ètnica. Davant d’aquesta realitat plural s’ha de donar suport als costums, els valors i les maneres de pensar i actuar dels pobles millorant positivament la interacció entre les persones i sense limitar a l’ individu posseïdor de les seves pròpies pràctiques culturals.

Encara que en l’ actualitat, les noves generacions són més obertes en aquest sentit, no hem de quedar-nos únicament en una senzilla multiculturalitat, és a dir, en només pensar en un conjunt d’individus de diferents races convivint en un mateix lloc sinó també, demostrant una interculturalitat o, el que aquesta heterogeneïtat s‘integri i convisqui evitant societats segregades i, en definitiva, compartint tot el millor que tenim tots.

D’aquesta necessitat que vaig estudiar neix el meu nou llibre “ATLAS MUNDIAL DEL ORGASMO: Manual internacional del amor, del sexo y del cortejo”.

Si amb l’anterior Manual d’una volta la món, donava consells per viatjar al voltant del planeta i amb el Manual per a viatgeres proporcionava l’única guia de viatges especialment pensada per a dones, aquest cop elaboro un atles per a entendre el tarannà en l’àmbit de les relacions i de la sexualitat aplicada a les diferents cultures i països, incloent a més, les cròniques reals de viatgers/es que no només exploren y tenen experiències amb les visites a monuments!

Una lectura divertida, a la vegada que cultural, de denuncia social i reclam lliberal que ens estimularà sense sortir de casa. Aquest llibre inclou a més alguns consells pràctics de les meves experiències viatjant sola i unes conclusions d’investigació de mesos sencers en “matèria sentimental”. En definitiva, una aportació d ‘informació relacionada amb l’ art d’estimar per prendre consciència que les seves pràctiques i els seus valors tenen diferents connotacions, allà on s’estigui.

Segur que gaudireu tant de la seva lectura, como jo a l'hora d’escriure’l!

Sandra Canudas

[email protected]

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article