Si vols que hi hagi un referèndum sobre transgènics ajuda'ns a finançar-lo. Des de 10 € podem!

Avui fa  6 anys que començàvem a recollir els 106.000 suports a la ILP sobre transgènics que el Parlament enviaria més tard a la paperera. Ara que la Unió Europea ha aprovat una nou transgènic que serà cultivat bàsicament a casa nostra, és el moment de refer-se i tornar a rebutjar amb més força que mai  aquesta tecnologia innecessària, perillosa i indesitjada.

Així ens aixequem de nou des dels pobles i ciutats per promoure un referèndum popular sobre transgènics que es celebrarà des del 23 d'abril al 25 de maig, coincidint amb les eleccions europees. Ho fem conjuntament amb altres moviments que necessiten que s'expressi la voluntat popular sobre temàtiques d'interès públic en les que estan treballant (deute, energia, Barcelona World, MAT, aigua, etc.)

Ho fem també perquè mai més una ILP pugui se bandejada com ho va ser la nostra.

En diem multireferèndum i el cultivem per reivindicar amb la pràctica un nou sistema polític en el que totes les decisions importants estiguin directament en mans de la ciutadania. Per una democràcia d'arrel i sense intermediaris on governi el poder del sentit comú i no els lobbies ni els tecnocràtes.

El primer pas però molt important és aconseguir finançar-lo i per això hi ha en funcionament una campanya en la que es poden fer aportacions tant individuals com d'entitats. N'hi ha per totes les butxaques, des de 10€ fins a 2.000€. Ens queden pocs dies per cobrir el pressupost que necessitem perquè es pugui votar arreu del Principat.

Des de la ILP que no us hem demanat cap aportació econòmica però ara la necessitem. Si els milers de persones i entitats que rebreu aquest correu feu la mínima aportació serà suficient.

Aquí trobareu tota la informació de la campanya i podreu fer el donatiu que serveix també d’adhesió:

http://goteo.org/project/multireferendum?lang=ca

Aquí podeu veure el vídeo de presentació de la campanya:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article