SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 51 AND id_comentari =SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 51 AND id_comentari =

Ajornaments per a les empreses

Quan sento parlar a l'auto-anomenada "societat civil" i als governs sobre mesures per combatre la crisi m'esgarrifo: l'última, permetre l'ajornament d'impostos per part de les empreses i de quotes d'hipoteca per als particulars.

En primer lloc, si tenim uns governants seriosos, hauríem de concloure que ens enganyen, ja que si ara no podem pagar, què els fa pensar que en plena crisi (hi estem entrant) d'aquí a 6 mesos podrem fer-ho?

En segon lloc, els ajornaments d'impostos ja existeixen i només caldria deixar-los de gravar amb un interès.

En tercer lloc, el que calen són mesures de rebaixa d'impostos i cotitzacions per a deixar respirar les empreses i, per derivació, els treballadors, en una època de crisi.

En quart lloc, les administracions haurien de deixar les vagues de zel que omplen les empreses de qüestionaris de l'INE, de paperam burrocràtic (les dues r són correctes), de sancions absurdes i de comprovacions per treure 10 euros i elt emps a les empreses.

En cinquè, assumir que sense les empreses no ens en sortirem i que només de polítiques socials no viu el ciutadà. Que aquest el que vol és treballar i guanyar-se la vida sense almoines partidistes.

I per últim, actuar amb sinceritat, agilitat i transparència; i no amb un punt de mira de 'qui dia passa any empeny', sense explicar clarament la situació en què ens trobem, anunciant les mateixes mesures cada dues setmanes, sense aplicar-les i explicant a on posem els diners els ciutadans i, sobretot, les empreses.

Comentaris

2.

aaaaa

  • 0
  • 0
Ell mateix
1.

Tots els polítics són iguals... només es preocupen per emplenar-se la seva butxaca, ben pocs treballen perquè la gent estigui més bé...

  • 0
  • 0

Comenta aquest article