Facebook tanca la plana de Plataforma per la Llengua

L’entitat obre una nova pàgina (http://urlcut.com/1xfnl) i endega una campanya per recuperar els prop de 10.000 contactes que rebien informació de Plataforma per la Llengua a través d’aquesta xarxa social i que s’han perdut.

La xarxa social Facebook va tancar la setmana passada l’usuari que la Plataforma per la Llengua portava utilitzant des de fa gairebé dos anys, i també algunes planes corresponents a grups o campanyes que s’havien creat recentment. Facebook no ha donat cap explicació d’aquest fet. La Plataforma per la Llengua s’ha posat en contacte amb la direcció de Facebook, sense obtenir cap resposta. Lamentem aquest fet incomprensible i també la manca de resposta de Facebook davant les nostres peticions del perquè d'aquest tancament injustificat. El tancament ha suposat que la Plataforma per la Llengua ha perdut prop de 10.000 contactes que s’havien anat adherint durant aquest temps a la comunitat i que rebien regularment informació sobre l’entitat.

La Plataforma per la Llengua ha creat una nova pàgina a la xarxa Facebook i ha endegat una campanya a través d’aquesta xarxa i també d’altres com ara Twitter amb l’objectiu amb l’objectiu d’intentar recompondre la comunitat virtual de l’entitat i de recuperar tots els contactes perduts. L’enllaç de la pàgina és: http://urlcut.com/1xfnl.

Des de la Plataforma per la Llengua, considerem que el gran volum d’usuaris que utilitzen les diferents xarxes socials les fan una eina bàsica per estendre l’ús del català de manera transversal en tots els àmbits de la societat i arreu del territori de parla catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article