La mala llet que ens corroeix

Fruit d'una experiència viscuda amb la meva néta quan tenia mesos d'edat, vaig investigar les possibles implicacions de la llet, sobre tot de la de vaca, en l'origen de moltes malalties.

La meva néta només alletada amb la llet de la seva mare, no va parar fins als cinc mesos de tenir caquetes amb sang. La preocupació dels metges va arribar fins a tal punt d'haver-li de programar per als sis mesos, una Colonoescopia per poder inspeccionar per dins l'origen dels sagnats.

Finalment la nostra filla va accedir a menjar del tot ecològic i ha prescindir dels lactis, amb el resultat extraordinari amb quinze dies de remissió total del problema, evitant d'aquesta manera una perillosa exploració com és la Colonoescopia en aquestes edats.

Hem pogut comprovar finalment amb la nostra segona néta, que era la llet la causant dels problemes al provocar altres afeccions, en aquest cas de la pell, que van cessar una altra vegada en deixar la nostra filla de prendre llet de vaca.

Heus aquí algunes de les raons que he trobat per a almenys posar en dubte les bondats que publiciten de forma enganyosa sobre la llet, una altra de les grans indústries que dominen el món, amb una llet que ja no és com la d'abans, ni està produïda en la seva majoria per honrats ramaders, sinó per macroempreses sense escrúpols.

Un gran Lobby de pressió, el dels lactis, que fa que els governs titelles legislin a favor permetent publicitar en un producte com la llet, infinitat de propietats medicinals, quan està vetat fer-ho per altres aliments amb propietats reals. Arribant a l'extrem contradictori de prohibir fins i tot etiquetar amb les seves propietats a les plantes medicinals. No és d'estranyar doncs que fem ús i abús dels lactis amb les conseqüències greus que ja comencem a observar i a verificar a nivell científic.

Però aquests estudis, alguns dels quals enumeraré, no serveixen ni per prohibir la publicitat enganyosa sobre les seves propietats medicinals.

En veritat ja que estem governats per ignorants o per corruptes i en qualsevol dels dos casos és prou greu com per passar d'ells i buscar nosaltres mateixos una altra forma d'organitzar-nos, alimentar-nos i sanar-nos. Perquè crec que estem ja en una fase en la qual és inútil intentar el canvi de l'actual sistema polític des de dins del mateix.

Abans de comprovar evidències científiques del que fins aquí he dit, vegin un vídeo molt aclaridor de crítica al consum de lactis, del coordinador de Reportatges de la revista Discovery DSalud

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article