Treu els diners del banc i posa'ls a la teulada

¿Qui no recorda el corralito argentí o la submissió de Grècia per la troica europea composta per Comissió Europea, Banc Central Europeu i el Fons Monetari Internaciona? Milions de persones van veure desaparèixer els seus estalvis per culpa de l'especulació mundial financera.

¿Per què seguir tenint els nostres estalvis en les màfies bancàries que han provocat la desgràcia de milions de famílies i potser algun dia se'ns
esfumaran també a nosaltres com ha passat a l'Argentina o Grècia?

La nostra idea, la de la nostra empresa familiar Pàmies Hortícoles i la nova etapa que iniciem des de PamiesVitae, ha estat retirar part de la nostra liquiditat dipositada indegudament en entitats bancàries espanyoles i posar-la a la teulada de la nau principal, realitzant una instal · lació de plaques solars fotovoltaiques que ens permeti reduir considerablement l'import de la nostra factura d'electricitat, contribuint d'aquesta manera també a la sostenibilitat del sistema energètic, mitjançant la producció d'energia neta i estalviant transport innecessari d'electricitat, per línies de conducció cada vegada més precàries, que ho són per falta d'inversió d'aquesta altra màfia elèctrica que no fa el manteniment que correspondria, per pura especulació i gràcies al poder monopolístic que els governs han permès.

Ens anem a enfrontar amb tota la nostra il · lusió i activisme a l'exigència de les empreses elèctriques (l'oligopoli) d'haver de pagar un peatge de suport o compensació, per l'energia produïda per nosaltres mateixos amb els nostres estalvis, com si el Sol fos patrimoni de aquestes endimoniades empreses.

El Govern amb un Projecte de Decret dóna suport a aquestes pretensions, però la ciutadania i les empreses ens hem de rebel · lar contra aquestes imposicions, no sols al · legant contra aquest projecte i manifestant, sinó també desobeint i sense por passant a l'acció, realitzant projectes de totes les escales, com el que ja hem inaugurat nosaltres i no tement les futures represàlies. Perquè si arriben, les afrontarem i ens negarem a pagar aquests peatges intimidatoris i potser anticonstitucionals, encara que en això perilli la integritat econòmica de la nostra empresa, o se'ns talli el subministrament de la resta d'energia que puguem necessitar i no produeixi la nostra instal · lació ..

Massa llocs de treball s'han enfonsat per la por a l'aplicació d'aquest peatge. Milers de instal · lacions solars es van fer enrere quan el Govern titella, va anunciar aquest desgraciat Projecte de Decret llei.

Per què esperar petites modificacions del Decret que segurament no arribaran. Com va fer i va dir Gandhi, les lleis injustes són per incomplir-les i rebel · lar-nos de manera pràctica contra elles.

Si iniciem aquestes accions, els nostres fills i néts segur que ens ho agrairan, ja que un futur amb energies netes, sense banca especulativa i sense roïns oligopolis, s'aconsegueixen enfrontant-se a aquests últims cada dia des de la nostra honrosa petitesa com a ciutadans.

El proper 6 de setembre, quan la instal · lació porti un mes en marxa i tinguem estalviats uns 2000 kWh, quan ja hàgim aturat, per moments i nombroses vegades, el comptador de la companyia, ho celebrarem amb magnificència amb un taller de desobediència civil energètica al qual quedeu convidats.

El nostre més sincer agraïment als iniciadors de la Cooperativa de consum d'energia verda "Som Energia", incitadors d'aquest tipus d'actuacions. Cooperativa d'altra banda de la qual ens sentim honrats en formar part com recents socis des de la nostra empresa. Als nostres proveïdors de la instal · lació, la cooperativa local Coeco, a l'enginyeria Adeinnova que ha desenvolupat el projecte ja Circutor, proveïdor del kit tecnològic, gracias¡

Per la nostra banda incitem a la resta de ciutadania a no tenir por, a contractar bons professionals i equips, traient els diners del banc i posant a la teulada, canviant cap a comercialitzadores d'energia verda i ajudant a crear nous i nets llocs de treball.

Iniciem un camí d'aliança amb la tecnologia humana i amb el Sol bondadós que aixeca les nostres hortalisses i ara genera tota la nostra electricitat neta, sense soroll, sense contaminació, sense bancs ni oligopolis ... vine a la nostra festa aquest setembre.

Aquí enllaç a la visualització en temps real de la generació de la nostra instal · lació solar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article