Elevar les andanes a Portbou


A poc a poc, i amb la pressió dels ajuntaments, principalment de l'Ajuntament de Portbou, dels usuaris de les Associacions en defensa del transport públic com la PTP o Defensem el Tren de l'Empordà, es van aconseguint més serveis ferroviaris pel territori de l'Alt Empordà.
Ara el més important és arranjar, elevar les andanes a l'estació de Portbou, ja que hi ha molta gent gran de Portbou que té moltes dificultats per accedir al tren i això s'ha de solucionar. Per altra banda, cal seguir insistint en la millora de les interconnexions Portbou /Cervera de la Marenda. És indispensable, i totalment possible, que tots els trens de Rodalies Renfe de la R-11 i de la RG1 arribin a Cervera de la Marenda, de la mateixa manera que tots el trens de la SNCF arribin a Portbou. De fet, hem d'emmirallar-nos en països com Suïssa o Dinamarca, quan parlem de mobilitat i transport públic. El transport públic és vital en tota societat civilitzada i que diu defensar l'estat del benestar.
Hem de fer possible, amb grans dosis de voluntat política, que una persona que treballi de venedor pugui portar a terme amb normalitat la seva feina amb el transport públic.


josep m. loste i romero. portbou.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article