Marxa

El dia 30 de juny va iniciar-se a Lleida la Marxa cap a la Independència, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) http://assemblea.cat/?q=Som Aquesta Marxa organitzarà diferents actes esportius, reivindicatius, de lleure...a diferents comarques i municipis amb la pretensió de donar a conèixer la Marxa i les propostes de l’ANC.

A Lleida van reunir-se milers de persones procedents de diferents comarques del Principat a fi de fer l’estrena i fins a l’11 de setembre on s’arribarà com a destí final de la Marxa a Barcelona. Persones de diferents edats, jubilats i adolescents es barregen demanant prou submissió. Acte que ha anat acompanyat de reivindicació, festa i alegria per part dels assistents.

A l’acte de Lleida van participar-hi en els parlaments Lluís Llach, Joan Reig, Patrícia Gabancho, Josep Vallverdú, Toni Strubell, Joan Tardà, Carme Forcadell...i la lectura d’adhesions que no van ser presents a l’acte, Rubert de Ventós o Toni Albà.

A partir d’ara a diferents poblacions hi haurà marxa sobre diferents aspectes i incidències sobre la població, a veure si arrela força.

Blog Mirades Al Vent

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article