Indignats

Ha esclatat, i no sap ningú com és que ha trigat tant a despertar i omplir places de jovent i no tant jovent reclamant una mica de dignitat a la classe política i financera, era d’esperar. És indignant com tracta la classe política i financera a la resta de ciutadans, com si fossin una casta tractant els seus rucs esclaus i aguantar la càrrega sempre....

El que reivindiquen és de tota lògica: llistes obertes, referèndum sobre la monarquia, no a sous vitalicis dels càrrecs polítics, dignificació de la política, 8 anys i prou a la cosa pública, reforma sistema financer.... qui no hi està d’acord? La classe política i la financera, són una casta que s’ha muntat un circ a la seva mida, i la cercavila la paga el poble. L’home del carrer, ho veu des de fa anys.

http://youtu.be/eKOOBMuN1SY

Qui no coneix un president de la diputació que va amb cotxe oficial i cada dos per tres li toca la rifa de tantes martingales que té muntades? Però si en tenen tots els presidents de les diputacions de cotxe i xofer oficial. No havien de desaparèixer les diputacions franquistes? qui no coneix a polítics que encara no han fet res de profit en la seva vida laboral i professional i ja cobren una paga vitalícia?

I els actuals mandataris que criticaven amb tota lògica que els altres cobraven molt i anaven en cotxe oficial, i que han fet ells? s’han baixat el sou ells? i el cotxe i xofer oficial no el fan servir? no, mai de la vida. Això ja són drets adquirits i que la casta ja ha agafat com si es tractés d’un arbre mil·lenari en perill d’extinció, no és pot tocar.

Qui no coneix aquell alcalde que amb un pressupost engreixat s’ha fet posar l’aire condicionat a l’apartament de la platja? Qui no coneix a gent grisa que cobra tres o quatre sous, com si fos algun científic exportat d’alguna universitat a punt de resoldre la malaltia més greu del món i l’únic mèrit que han fet és que han sabut trepar com els micos per la palmera. Tothom ha vist com han posat al germà de l’alcalde, per dir un nom, d’agutzil, o la seva dona d’administrativa de l’ajuntament, o aquelles comissions que corren com l'aigua de les neus del pirineu...si passa en pobles petits, què no ha de passar en poblacions grans? Qui no coneix qui cobra quatre sous de la política?. Qui no coneix que ja no tingui pis perquè ja li han pres per falta de pagament d’hipoteca?

Tothom n’explicaria un niu, i per això més val no continuar, que tothom hi posi de la seva collita el que hi vulgui, però digui prou!!

Tots aquests joves i no tan joves que estan acampats en diferents places, un reconeixement i que segueixin així, aguantin. Aquest moviment, salvant les distàncies, sembla el moviment més recent de les consultes per la independència que la societat civil ha anat escampant arreu del país.

Per la dignitat, indigna’t.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article