crida a mobilitzar-se el proper 14 de maig contra les retallades socials i contra l’espoli que patim com a poble


El sindicat nacional i de classe crida a participar en la mobilització que durà a terme a Barcelona el proper dissabte 14 de maig a la Plaça Letamendi a les 18:00 hores, en protesta per les retallades socials dels governs espanyol i català com ara la reforma laboral, la de pensions i de la negociació col.lectiva avalada pels sindicats majoritaris de l’Estat. A més, vol recordar que l’espoli que pateix el país el paga majoritàriament la classe treballadora.

La Intersindical-CSC considerem inacceptables les retallades socials que acabem pagant els treballadors i treballadores d’aquest país i van en detriment de la recuperació econòmica. El sindicat nacional considera que una de les claus per a la recuperació econòmica és la reactivació del consum intern, fet pel qual el que calen són polítiques públiques de despesa social, una fiscalitat progressiva aplicada clarament a les rendes del capital enlloc de les del treball, així com línies de crèdit reals des del sector públic i privat que doni liquiditat tan a la petita empresa com a les famílies.

No és cert que amb retallades en serveis socials, sanitat i educació sortirem de la crisi, ja que les polítiques de retallada social l’únic que fan és encongir més la confiança i el consum intern.

No és cert que fent tributar el capital i els seus beneficis perdem el teixit productiu. Si perdem el teixit productiu és per manca d’inversió en infraestructures però sobre tot per manca d’inversió en investigació, recerca i desenvolupament, i de formació.

I no és cert que no hi hagi crèdit després de veure les gran injeccions de diner públic a les entitats bancàries privades. Els traspassos de diner públic al sector privat només responen als interessos del capital financer privat amb les mires posades a iniciar un procés privatitzador encobert a gran escala, després d’ofegar el país amb les retallades socials.

Alhora la Intersindical-CSC vol remarcar que aquesta situació agreuja, en gran mesura, l’espoli econòmic i la nul.la capacitat de decisió en els afers sociolaborals que van en detriment de les majories socials d’aquest país.

La Intersindical-CSC denuncia la reforma laboral imposada des de Madrid i els acords contrets entre el govern d’Espanya i els sindicats majoritaris estatals per a la reforma de les pensions i la futura reforma de la negociació col.lectiva, que encara empitjoren més els drets de la classe treballadora i les majories socials dels Països Catalans.

La Intersindical-CSC convoca a mobilitzar-se el proper 14 de maig a les 18:00 a la Plaça Letamendi de Barcelona amb el lema “Prou espoliació, Prou retallades socials. Nosaltres decidim”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article