Beneficis BBVA: això no és crisi, és un escàndol!

En 9 mesos, el BBVA ha obtingut 4.179 milions d’euros de beneficis, més de 15 milions d’euros al dia, mentre, això sí, el nombre d’aturats/des augmenta també de forma exponencial. Escàndol.

La banca, un cop més, presumeix de beneficis, poc sembla importar-li la crisi per continuar engreixant els seus comptes de resultats. Com si no passés res continuen obtenint beneficis a compte, en bona part, dels que estan patint, de veritat, les conseqüències d’una crisi que ells no han creat, els treballadors i les treballadores.

Si a aquestes dades de beneficis hi afegim la "jubilació" del ja famós exconseller, els ajuts que els governs de torn concedeixen a les entitats financeres, el desmantellament del BBVA als nostres països i la destrucció constant de llocs de treball en aquest Banc, durant el darrer any, podem concloure que AIXÒ NO ÉS CRISI, ÉS UN ESCÀNDOL.

Des de LAB i la Intersindical-CSC, no només estem obligats a denunciar aquest escàndol i els qui se’n vanaglorien, l’aplaudeixen o ho justifiquen, sinó que estem convençuts/des que només amb un canvi de Model Econòmic i Social podrem abordar, com correspon, una situació de crisi tan greu i que tants perjudicis comporta a la classe treballadora, mentre els de sempre continuen presumint dels seus immensos beneficis amb tot el que està caient.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article