SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 71 AND id_comentari =

Bon Nadal Maleni!!

Aquest Nadal m’agradaria enviar una panera a la dona més treballadora del govern espanyol. La gran Maleni “Singracia” es mereix un pernil pota negra que els habitants de la comarca d’Osona segur que voldrien regalar-li, després de les no-millores en la línia de tren. Maleni ha aconseguit que tots els trens vagin tant malament com fa 40 anys i això no es fàcil, no s’entrena, ni s’aprèn. Ella ha nascut per dur el caos allà on va. Es l’àngel negre de les infraestructures i més que dedicar-li un caganer es mereixeria un viatge a Puigcerdà amb el seu tren. Tenim trens de fireta i catenàries de paper, ja que la màxima responsable té el nivell que té…..Tot i així, jo vull enviar una panera a la Maleni. Algú sap què hi podem posar? Al meu poble fan unes botifarres molt bones!!

Comentaris

marga
1.
Jo li regalaria una magnifica estada al tren de la costa tancada durant una hora (per avaria a... la catanària? o... perquè falla el sistema electric? bé és igual ja li explicarien al cap d'unes h...
Jo li regalaria una magnifica estada al tren de la costa tancada durant una hora (per avaria a... la catanària? o... perquè falla el sistema electric? bé és igual ja li explicarien al cap d'unes hores), amb molt d'ambient al vagó, i moltes ganes d'anar al lavabo!!!!

No la vull obsequiar amb res que no hagi passat abans algun usuari. De fet, des del vagó pot comptar amb unes extraordinàries vistes al mar, només que no el sent. Ah! i no passarà fred, això no. Bé, a excepció que sigui estiu i tinguin l'aire posat.
  • 0
  • 0

Comenta aquest article