SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 62 AND id_comentari =

De qui era el pneumàtic?

 Aquest matí m’he llevat amb una notícia misteriosa. El presentador de TV3 explicava que la línia C3 (Hospitalet-Puigcerdà) havia quedat aturada i a la ràdio ampliaven la notícia dient que la causa ha sigut un acte vandàlic. Un pneumàtic cremant ha estat llançat a la via i això ha creat l'apocalipsi a les modernes instal·lacions d’ADIF. Després d’aquest succés els mossos han començat a fer inventari de tots els vehicles de Catalunya per saber a qui li falta un pneumàtic. Jo, per si les mosques, he mirat si tenia la roda de recanvi al seu lloc, i he pogut quedar-me tranquil al trobar-la ben lligada.

Durant tot el dia la gent del Vallés Oriental ens hem sentit sospitosos de ser vàndals, ja que ADIF ha denunciat que “algú” ha fet sabotatge a la seva línia. He vist gent amagar-se als boscos de la comarca carregats amb menjar per passar setmanes i fins i tot he pogut fer una fotografia a un grup sospitós que fugia a tota velocitat amb un vehicle d’una tecnologia mai vista. Els usuaris ens hem sentit sospitosos o criminals, i hi ha qui diu que ADIF té proves que mai ningú ha arribat tard durant 30 anys, sinó que és un muntatge d’uns centenars de persones que s’inventen incidències. La meva teoria és que el pneumàtic conté algun senyal d’alguna altra civilització o bé té origen extraterrestre, ja que per aturar tota una línia des de Puigcerdà fins a Barcelona es deu haver produït algun fet que recorda l’arribada de Superman a la terra en la primera pel.lícula. Avui m’aniré a dormir pensant de qui era el pneumàtic, potser a algun cotxe oficial li falta alguna roda….

Protesta a la RENFE, consulta la iniciativa:
www.sempretardrenfe.blogspot.com


Comentaris

angels (Sant Pol)
1.

Jo ja he enviat tres queixes els ultims mesos. La primera vegada em vaig quedar molt descansada amb el que els vaig dir... les altres dues, m'ha quedat una sensació de no saber que dir i és que només em venien paraules de repetició.Un rollo. Tenen la pell molt dura, són inamovibles...

  • 0
  • 0

Comenta aquest article