Acció conjunta afectats per SWAP bancari

Benvolguts amics i amigues,

Us escrivim des del Col·lectiu Ronda, una cooperativa formada per més de 100 persones entre advocats, advocades i economistes, que des de fa més de 35 anys es dedica a oferir assessorament jurídic a la ciutadania.

Des de fa temps, no deixem de rebre peticions d'ajuda relacionades amb els contractes de permuta financera de tipus d'interès, els tristament famosos SWAP. Aquest allau de consultes que tenen a veure amb productes financers d'alt risc com ara els swap ens ha acabat de convèncer que la millor forma de defensar els interessos dels afectats és organitzar-los mitjançant plataformes d'usuaris de banca i utilitzar la força del grup per plantejar les seves demandes.

L'experiència ens diu que aquesta és la via que ofereix més possibilitats d'èxit quan es tracta d'enfrontar-se a situacions que afecten a un gran nombre de persones. Aquest ha estat el cas, per citar només alguns pocs exemples, de les plataformes que al llarg del temps el Col·lectiu Ronda ha impulsat per defensar els interessos dels afectats pels ensorraments al barri del Carmel o les demandes dels ciutadans de Barcelona que van patir els efectes de la gran apagada elèctrica de l'any 2007.

És per això que volem aprofitar per fer una crida a tots els afectats per un SWAP que estiguin interessats a constituir una plataforma, a posar-se en contacte amb nosaltres i explicar-nos la seva situació. El nostre objectiu és aconseguir el major nombre d'adhesions per fer més factible la nul·litat d'uns contractes que, sovint, han estat signats com a conseqüència de la manca de transparència, rigor i bona fe de moltes de les entitats bancàries que han ofert aquesta mena de productes financers.

Els interessats a formar part d'aquesta iniciativa, poden fer-nos arribar els seus missatges a través d'aquest compte de correu: [email protected]

Podeu obtenir més informació sobre el Col·lectiu Ronda visitant la nostra pàgina web: www.cronda.coop


Us esperem a tots i totes!

COL·LECTIU RONDA

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article