SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 27 AND id_comentari =

Paper i llapis

Els meus fills fa dies que em demanen una calculadora "que parla anglès", una entitat financera la regala a canvi d'una petita aportació i això m'ha obligat a explicar-los que cal pensar també, que fer servir la maquineta els farà perdre les taules de multiplicar que ara ja havien après i que es tornaran "mandrosos". Després he pensat que si aquests consells habituals entre els pares, els hagués explicat algú als operadors de Lehman Brothers o Merryl Linch, no patiriem ara els efectes de la bombolla financera.

És evident que si haguessin usat llibreta i llapis ara no seríem on som, però tampoc s'hagués arribat al creixement espectacular de l'economia que ens ha fet tan despresos durant els darrers anys. Queda clar que la riquesa generada ha beneficiat especialment als més rics i als que es delien per ser-ho, encara que si mirem els números fredament i fem ús de les estadístiques, el resultat ha estat de creixement. I és cert que ara "sembla que plou" com ahir deia el conseller delegat d'Abertis, Salvador Alemany, a la cadena Ser. Plou com si no hagués de parar mai, però pararà. Diuen que les crisis serveixen per aprendre i segur que de tot plegat en sortirà un nou model però veient com van les coses, crec que el que més costarà serà explicar als nous operadors de Lehman Brothers o de Merryl Linch que aquell botó no es toca i que s'ha d'agafar paper i llapis per moure segons quins diners.

Comentaris

Jaume
1.

"Queda clar que la riquesa generada ha beneficiat especialment als més rics i als que es delien per ser-ho, encara que si mirem els números fredament i fem ús de les estadístiques, el resultat ha estat de creixement." No és una contradicció aquesta frase? amb què et quedes?

  • 0
  • 0

Comenta aquest article