Ingredients innecessaris

Fa uns dies vaig anar al supermercat del barri a comprar i quan m’apropo a la secció dels iogurts me n’adono que hi ha una nova marca de flams i natilles que no havia vist mai i que tenien una bona presència. Hi havia una empleada del súper que estava organitzant la secció i li vaig preguntar si aquest nou era bo. Ella em va respondre que les natilles eren molt bones i que a més a més estaven en promoció.

A mi m’agrada molt fer les natilles a casa, però de tant en tant  en compro que s'elaboren al nostre país, molt bones. Però, aquell dia estava disposat a provar la nova marca, potser atret per la seva presentació i, no ens enganyem, també pel seu preu, considerablement inferior a les que comprava les habituals.

Vaig agafar un paquet de les famoses natilles i com sempre faig abans de comprar res començo a llegir la llista d’ingredients. La sorpresa va ser en fer el primer cop d’ull, la llista era inacabable. Però quan començo a identificar cadascun dels ingredients que composaven el que haurien de ser unes simples natilles i veig com hi ha ple de conservants, estabilitzadors i aromes artificials acabo deixant-les a la nevera on les havia trobat.

Quan arribo a casa l’assumpte natilles em deixa pensatiu. Per què per a fabricar unes natilles es necessitin tants d'ingredients innecessaris, quan jo puc fer-les a casa només amb llet, sucre, midó de blat de moro i vainilla?.

Després de tot això sempre em ve al cap el comentari que a vegades escolto quan li expliques a algú el tema dels conservants “de algo tenemos que morir !!”.

Si , si però si moro no vull morir per haver ingerit ingredients innecessaris.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article