Catalunya, nou estat d’Europa!

L’11 de setembre, la manifestació unitària convocada per l'Assemblea Nacional de Catalunya,  ha estat un pas decisiu per construir el nou estat català.
Catalans i catalanes omplírem el Passeig de Gràcia, la Gran Via, la Laitena, la Plaça Urquinaona i tots els carrers adjacents de Barcelona per exigir ben fort l'estat català a Europa per a Catalunya. Ningú no ens podrà aturar.
 

Recordarem el Dia de la Independència com el fruit de la nostra lluita pacífica, constant i ferma; explicarem als nostres néts que teníem  polítics covards i venuts; que vam ser nosaltres, nedant contra corrent, qui no vam parar fins que ho vam aconseguir.

Trobaràs a continuació uns vídeos emocionants. Comparteix-los!

Una mostra de la resposta que vam donar, catalanes i catalans, l'11 de setembre de 2012, reclamant el nou Estat Català per a Catalunya:


L'Assemblea Nacional de Catalunya organitzà, el 8 de setembre de 2012, a la Plaça de Catalunya de Barcelona, una estelada d'espelmes enceses, una meravella! 
 

8s2012 - 03 Encesa Espelmes from assemblea videos on Vimeo.


Els catalans d'arreu del món ens fan arribar la seva força amb aquestes imatges tan emocionats, un vídeo molt encertat, unes imatges força encoratjadores!




Sophia Blasco Castell
Receptes per Viure Bé!

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article