SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 3 AND id_comentari =SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 3 AND id_comentari =SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 3 AND id_comentari =SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 3 AND id_comentari =SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 3 AND id_comentari =SELECT id_comentari FROM blogs_comentaris WHERE id_article = 3 AND id_comentari =

Jornal + entorns

Quan vaig iniciar el blog d'entorns, al Febrer de l'any 2004, l'objectiu era parlar de l'economia en minúscules: la petita empresa, la compra al súper, el pagament de la hipoteca o les obligacions fiscals, obviant volgudament el gran empresariat, la borsa i les decisions macroeconòmiques dels governs de torn. Tot això per dos motius: el primer, que m'interessa ben poc i aquest és el meu blog (sí, així d'egoista); i en segon, tot i que sóc economista no en sé de temes financers, ni treballo amb ni per a grans empreses, ni se'm donava bé la macroeconomia mentre estudiava. D'experts d'aquests i d'altres temes en trobareu a molts llocs, com per exemple aquí mateix i d'això precisament vull parlar-vos:
 
Avui s'inaugura Jornal.cat, un projecte de dues empreses petitones i emprenedores que amb il·lusió i qualitat han engegat un portal econòmic que ens parlarà de l'economia real. A aquest portal, hi tindré un petit blog a on intentaré parlar-vos del món de l'empresa, recuperant el fil que vaig anar perdent amb el dia a dia d'un blog personal.

Com afecta el nou Pla General Comptable a les empreses, quina burocràcia és i no és prescindible, com elaborar un pla de negoci, per què tenim més diners que els nostres pares però som més pobres, per què els tipus d'interès ens fan la vida impossible o per què mesures com els 400 euros no valen per res més que guanyar vots, són afers que veig diàriament i que em permetran ajudar en la gestió de l’empresa.
 
I com hi escriuré? Doncs no sóc escriptor així que faré el que pugui mirant de ser clar, concís i correcte; però a més, miraré de ser proper i explicar les coses amb un llenguatge que fugi dels tecnicismes i que vagi directament al gra. Miraré també de donar enllaços que us permetin aprofundir més. I per últim, miraré d’escoltar els vostres dubtes per tant, no dubteu en proposar temes de conversa que us interessin. 

Comentaris

dani
6.

L'economia mundia te una mala pinta que fa por de veritat, com acabará?

  • 0
  • 0
Oriol
5.

Moltes gràcies a tots. Us animo a aportar dubtes, consultes i suggeriments per a tractar temes que us interessin.

Rafaxixona, Jornal és un diari econòmic i com a tal tractarà temes que ens afectin a la butxaca a tots. Així i tot, pots consultar l'hemeroteca per veure que el fet nacional s'assumeix amb total normalitat, que és el que cal a un país com el nostre.

  • 0
  • 0
rafaxixona
4.

xarrareu de tot l'ambit dels països catalans, o soles del principat de catalunya?

  • 0
  • 0
ganxet
3.

Enhora bona i endevant.

  • 0
  • 0
Jaume
2.

Directe a Preferits. Et visitaré sovint, no ho dubtis
salut i Independència (econòmica i política)

  • 0
  • 0
Jo mateix
1.

Bon historial!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article