el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

jun
24
ds
"L'educació és quelcom admirable, pero es bo recordar que res que valgui la pena es pot ensenyar" (O. Wilde)

Últims articles OCUC

OCUC

Dimarts, 25.1.2011 20:14 h

Un conflicte amb els maquinistes genera l’últim caos a Rodalies

Ahir per la tarda, de forma sobtada, els maquinistes de Rodalies de Catalunya van decidir no donar servei als usuaris del tren. Segons els altaveus de les estacions, els conflictes laborals van provocar demores aproximades de 60 minuts. Els sindicats neguen la vaga, argumentant que els problemes els va originar la imposició dels nous horaris per part de l’empresa, fet que aquesta desmenteix, atribuint el caos al incompliment dels maquinistes. L’únic fet real és que l’enèsima incidència de Rodalies va generar un greu perjudici a centenars de passatgers..
Ampliar

Lectures 2465 lectures   Comentaris Cap comentariOCUC

Dimecres, 4.8.2010 23:02 h

La societat civil catalana mostra la seva oposició i preocupació per la nova organització de les caixes.

Sindicats, organitzacions socials i veïnals, associacions de consumidors, expressen el seu rebuig a la forma i al fons d'aquest Reial Decret reivendicant el paper de les caixes d'estalvi i la seva funció per a l'impuls econòmic i social del territori i del país. El 29 de juliol a les 11.00 hores ha tingut lloc a la seu d'Òmnium Cultural, la presentació als mitjans del comunicat conjunt amb el qual els representants de la societat civil catalana han volgut posar de manifest la seva oposició i preocupació per la recent decisió presa pel Govern de Zapatero sobre la nova organització de les caixes..
Ampliar

Lectures 2490 lectures   Comentaris Cap comentariOCUC

Diumenge, 4.7.2010 11:50 h

Els múltiples problemes dels consumidors un any després de la liberalització de l'energia

Un any després de la liberalització del mercat de l'electricitat ¿com han afectat en el consumidor els canvis soferts? L'usuari domèstic ha hagut de conviure amb un obligat canvi d'hàbits: factures mensuals, lectures estimades, ofertes de les noves subministradores, verificació dels nous contractes, potència a contractar, preu per Kw/h, possibles descomptes… Molts conceptes i poca informació que han fet que, un any després, l'usuari segueixi sense tenir una idea clara i què fer davant el nou mercat..
Ampliar

Lectures 3140 lectures   Comentaris Cap comentaripublicitat


Jornal.cat © 1999 - 2017

Edita
Xadica

Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter