el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

mai
25
dj
Dia de l'Àfrica

Últims articles Ignasi Sánchez

Ignasi Sánchez

Dilluns, 28.11.2011 12:28 h

Els entrepans de Berlín

ENTREPA BERLIN
ENTREPA BERLIN

Un dels grans beneficiats d’aquesta crisi són els venedors de bratwursts ambulants que trobem en ciutats com Berlín. Es tracta d’un home biònic, que té instal·lats una sèrie d’estris i sistemes complexos per fer l’elaboració completa dels coneguts bratwursts. Podeu observar a la fotografia que duu un paraigües que el protegeix del sol i la pluja. Penjat a les seves espatlles porta una planxa on elabora els entrepans i a sota guarda la munició. Darrere l’esquena porta el dipòsit de gas o combustible que alimenta els fogons, però el més curiós és per on passa aquest tub del gas..
Ampliar

Lectures 2448 lectures   Comentaris Cap comentariIgnasi Sánchez

Dijous, 25.11.2010 23:24 h

Més enllà del 28-N

Un dia més de campanya i no veig el final d'aquest camí ple d'anuncis, eslògans, promeses i paraules embolcallades de sucre i futur feliç. Tinc la certesa que, siguin els resultats que siguin, la nostra vida no diferirà molt dels darrers mesos. Potser l'estat d'ànim de molta gent semblarà revifar i tindrà un episodi de felicitat pronunciada. Després de dies d'estudi i anàlisis de diferents coneguts i amics puc afirmar que estem davant d'una "Síndrome Obama", o més ben dit, d'un miratge de la ment que reflecteix en els candidats els seus somnis i anhels..
Ampliar

Lectures 2405 lectures   Comentaris Cap comentariIgnasi Sánchez

Dimarts, 14.4.2009 13:46 h

Polítics sense llicència

Tenim els polítics que la societat es mereix? Potser si. Segurament són el reflex d’una societat de nivell pre-europea. Avui en dia, és més fàcil ser polític que funcionari. Com pot ser que per ser alcalde, president o diputat, no es demani cap llicència. En un país que es demana llicència per a pescar, caçar, per conduir, per tenir un bar, per tot!., per què no es demana per ser un càrrec públic? com és que tothom està capacitat per ser polític?..
Ampliar

Lectures 2724 lectures   Comentaris Un comentaripublicitat

Ignasi Sánchez

Dilluns, 9.3.2009 10:53 h

La veritat dels ovnis

El proper 25 i 26 de juliol es celebrarà una trobada mundial per demanar la desclassificació dels documents, evidències, proves que han trobat els governs europeus, el dels Estats Units i la resta del món i que demostren l'existència de presència extraterrestre (www.exopoliticaeuropa.com). Vindran líders internacionals, experts que estan lluitant per treure a la llum aquesta realitat i que faria trontollar la societat conservadora que coneixem. Segurament molta gent es mostrarà incrèdul o rebutjarà l’existència de vida extraterrestre, i estan en el seu dret de no creure-hi..
Ampliar

Lectures 3309 lectures   Comentaris Un comentariIgnasi Sánchez

Dijous, 12.2.2009 15:52 h

Trenets i porrets

Vaig pujar al tren a la Plaça Catalunya a les 20:02 h. Era un vagó ja força tronat i amb molts viatges a les seves esquenes. Com cada dia tornava a casa després d’una jornada de treball, i amb ganes de no patir cap incidència en el trajecte. Però es clar, demanar a RENFE un viatge tranquil i puntual és com demanar un impossible. Després de patir una aturada a l’estació del Clot sense cap mena d’explicació, varem seguir el trajecte a pleret cap a La Garriga..
Ampliar

Lectures 2645 lectures   Comentaris Cap comentariIgnasi Sánchez

Dilluns, 29.12.2008 09:48 h

L'engany de Maleni "Grasia"

Començarem l’any 2009 amb una apujada de preus dels transports públics. És una de les mesures que les administracions, amb el seu privilegiat criteri, prenen per combatre una crisi econòmica que afecta tot el nostre país. RENFE no n’és l’excepció i ha superat tots els rècords, amb un increment de 6,28 % del preu dels bitllets de rodalies. Aquesta decisió és tan lamentable com els seus dirigents, que es riuen d’uns usuaris que han de pagar les deficiències en les infraestructures que històricament ADIF i RENFE han negat al nostre país..
Ampliar

Lectures 2532 lectures   Comentaris Cap comentariIgnasi Sánchez

Dilluns, 8.12.2008 19:20 h

Bon Nadal Maleni!!

Aquest Nadal m’agradaria enviar una panera a la dona més treballadora del govern espanyol. La gran Maleni “Singracia” es mereix un pernil pota negra que els habitants de la comarca d’Osona segur que voldrien regalar-li, després de les no-millores en la línia de tren. Maleni ha aconseguit que tots els trens vagin tant malament com fa 40 anys i això no es fàcil, no s’entrena, ni s’aprèn. Ella ha nascut per dur el caos allà on va..
Ampliar

Lectures 2868 lectures   Comentaris Un comentaripublicitat

Ignasi Sánchez

Dijous, 27.11.2008 00:19 h

De qui era el pneumàtic?

 Aquest matí m’he llevat amb una notícia misteriosa. El presentador de TV3 explicava que la línia C3 (Hospitalet-Puigcerdà) havia quedat aturada i a la ràdio ampliaven la notícia dient que la causa ha sigut un acte vandàlic. Un pneumàtic cremant ha estat llançat a la via i això ha creat l'apocalipsi a les modernes instal·lacions d’ADIF. Després d’aquest succés els mossos han començat a fer inventari de tots els vehicles de Catalunya per saber a qui li falta un pneumàtic..
Ampliar

Lectures 3014 lectures   Comentaris Un comentari
Jornal.cat © 1999 - 2017

Edita
Xadica

Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter