el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

feb
23
dj
"Els grans esperits sempre han hagut de lluitar contra la oposició feroç de les ments mediocres" (Albert Einstein)

Últims articles Ecologistes en Acció

Ecologistes en Acció

Dimarts, 25.12.2012 22:30 h

Per l'arxiu de la causa contra 8 activistes d'Ecologistes en Acció que denunciaven les activitats de CaixaBank

El desembre de 2011, Ecologistes en Acció, com a part del seu Congrés Confederal desplegar tres pancartes a la seu central de CaixaBank a Barcelona amb els textos "La Caixa arrasa el planeta", "Justícia social i ambiental" i "Allibera't de la banca ". En l'acció directa no violenta participar unes 300 persones, de les quals, 8 van desplegar dues de les tres les pancartes. Aquestes 8 persones s'enfronten a la petició de 8 mesos de presó a l'actualitat. L'acció va denunciar diversos fets àmpliament contrastables..
Ampliar

Lectures 1329 lectures   Comentaris Cap comentariEcologistes en Acció

Diumenge, 24.1.2010 18:56 h

Oposició al "Barça Parc" al costat de les Reserves naturals del Delta del Llobregat

L’Ajuntament de Viladecans i el FC Barcelona varen presentar recentment un projecte urbanístic al Delta del Llobregat, amb la intenció, segons els promotors, de desenvolupar un gran complex ludicoesportiu i comercial al costat de la carretera C-31, al terme de Viladecans. A mes, els promotors varen vendre el projecte com una actuació que permetrà millorar la conservació de les zones naturals del Delta. Ben al contrari d’això, el Grup Ecolgiste Les Agulles-Ecologistes en Acció del Baix Llobregat/Garraf considera que, en cas de construir-se el complex, la viabilitat futura dels espais protegits quedaria seriosament amenaçada..
Ampliar

Lectures 2483 lectures   Comentaris Cap comentariEcologistes en Acció

Diumenge, 19.4.2009 00:01 h

L’estafa de les infraestructures

El Govern central persisteix en la seua idea de dedicar grans inversions a les infraestructures, sobretot a les autovies i les línies d’AVE, per a reactivar l’economia. Les grans empreses de la construcció pressionen perquè s’acceleren, encara més, tant els projectes com el volum de fons públics. Per a Ecologistes en Acció, des de tots els punts de vista –crisi econòmica, escassa generació d’ocupació, costos d’oportunitat, canvi climàtic, etc..
Ampliar

Lectures 2904 lectures   Comentaris Un comentaripublicitat


Jornal.cat © 1999 - 2017

Edita
Xadica

Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter