el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

jun
27
dt

Últims articles Ecologistes en Acció

Ecologistes en Acció

Dimarts, 25.12.2012 22:30 h

Per l'arxiu de la causa contra 8 activistes d'Ecologistes en Acció que denunciaven les activitats de CaixaBank

El desembre de 2011, Ecologistes en Acció, com a part del seu Congrés Confederal desplegar tres pancartes a la seu central de CaixaBank a Barcelona amb els textos "La Caixa arrasa el planeta", "Justícia social i ambiental" i "Allibera't de la banca ". En l'acció directa no violenta participar unes 300 persones, de les quals, 8 van desplegar dues de les tres les pancartes. Aquestes 8 persones s'enfronten a la petició de 8 mesos de presó a l'actualitat. L'acció va denunciar diversos fets àmpliament contrastables..
Ampliar

Lectures 1448 lectures   Comentaris Cap comentariEcologistes en Acció

Diumenge, 24.1.2010 18:56 h

Oposició al "Barça Parc" al costat de les Reserves naturals del Delta del Llobregat

L’Ajuntament de Viladecans i el FC Barcelona varen presentar recentment un projecte urbanístic al Delta del Llobregat, amb la intenció, segons els promotors, de desenvolupar un gran complex ludicoesportiu i comercial al costat de la carretera C-31, al terme de Viladecans. A mes, els promotors varen vendre el projecte com una actuació que permetrà millorar la conservació de les zones naturals del Delta. Ben al contrari d’això, el Grup Ecolgiste Les Agulles-Ecologistes en Acció del Baix Llobregat/Garraf considera que, en cas de construir-se el complex, la viabilitat futura dels espais protegits quedaria seriosament amenaçada..
Ampliar

Lectures 2601 lectures   Comentaris Cap comentariEcologistes en Acció

Diumenge, 19.4.2009 00:01 h

L’estafa de les infraestructures

El Govern central persisteix en la seua idea de dedicar grans inversions a les infraestructures, sobretot a les autovies i les línies d’AVE, per a reactivar l’economia. Les grans empreses de la construcció pressionen perquè s’acceleren, encara més, tant els projectes com el volum de fons públics. Per a Ecologistes en Acció, des de tots els punts de vista –crisi econòmica, escassa generació d’ocupació, costos d’oportunitat, canvi climàtic, etc..
Ampliar

Lectures 3026 lectures   Comentaris Un comentaripublicitat


Jornal.cat © 1999 - 2017

Edita
Xadica

Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter