el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

mai
25
dj
Dia de l'Àfrica

Últims articles Carlus Rodríguez

Carlus Rodríguez

Dimecres, 15.4.2009 09:33 h

Si no ens mata el Dengue ho farà el farmacèutic!

Aquests dies a Buenos Aires estem patint una epidèmia de Dengue. És una malaltia infecciosa i contagiosa d’origen víric. Es transmet per la picada del mosquit “Aedes aegypti” i també pel famós mosquit tigre. A més de patir febre durant dies, la innocent picada de l’insecte en qüestió pot passar a ser el que anomenen “dengue hemorràgic” i ocasionar la mort. Les víctimes més febles davant d'aquesta malaltia son els infants..
Ampliar

Lectures 3209 lectures   Comentaris Un comentariCarlus Rodríguez

Dimecres, 11.3.2009 22:22 h

Quan ajudar no ajuda

Per raons que no venen al cas, havia de fer temps a la terrassa d’un bar. Tocava deixar passar una hora amb un cafè al davant. El cafè va venir acompanyat d’una mini galeta plastificada amb aquell típic gust a farmàcia. Un colom apareix al costat de la meva taula i jo, a la vorera, el miro. Com quasi tots els coloms de ciutat els seus colors eren verd brillant, gris i negre. Sota aquest Arc de Sant Martí de pol.lució vaig interpretar una mirada famèlica..
Ampliar

Lectures 3534 lectures   Comentaris Un comentariCarlus Rodríguez

Dijous, 22.1.2009 23:26 h

...I és negre

Aclarim i deixem-nos de tonteries. Al text que segueix no sortiran mots del tipus “afro-americà” o “de color” simplement direm “negre” sense cap intenció d’ofendre ningú. “Ladies & gentlemaaaaaaan” tenim nou president i és negre! Tirem coets! Ja es parla d’ell com el primer president negre dels Estats Units d’Amèrica. - Peró, escolta, es que es el president del país que té més conflictes repartits pel món? - És igual, és negre i ens cau de puta mare, representa les minories i fa cara de bona gent i ho farà de conya..
Ampliar

Lectures 2891 lectures   Comentaris Cap comentaripublicitat

Carlus Rodríguez

Dimarts, 30.12.2008 00:03 h

A favor del Sr. Claus

Per fi ja ha passat el fastigós Nadal!! Aquesta frase es repetirà força aquests dies. Ara sembla que la tendència és maleir el Nadal i tots els seus accessoris culturals. Si vols quedar com un radical interessant i amb un món interior molt ric, només cal dir en públic frases del tipus: “Quina merda el Nadal”, “A mi aquestes festes em deprimeixen”, “Jo passo de sopar amb la família”, o de les millor que he escoltat  “la meva dona em va deixar un dia de Nadal”..
Ampliar

Lectures 3270 lectures   Comentaris 4 comentarisCarlus Rodríguez

Dimarts, 2.12.2008 17:16 h

Watchmen i els dolents

(Cartes des de l'Argentina) Aquestes dues setmanes de visita a Barcelona m’han aportat coses entranyables per l’ànima. Retrobar als amics sempre implica aquella barreja d’alegria del retorn i enyorança en desaparèixer de nou. Com sempre, la vida (si no fos així quin sentit tindria viure-la) té sorpreses que esperen a la cantonada. Un dels retrobats col•legues es va marcar 10 punts en regalar-me un còmic (amb la pel•lícula a les portes) de més de 400 pàgines i va passar de ser amic dels importants a “germà” per tota la vida..
Ampliar

Lectures 4071 lectures   Comentaris Un comentariCarlus Rodríguez

Dimarts, 28.10.2008 09:09 h

L'últim desig d'un idiota

(Cartes des de Buenos Aires) En un món globalitzat i ple de penúries com en el que ens toca viure, els ineptes en fer moure els diners -que d’altra banda, no tenim-, sentim parlar de l’anomenada crisi financera. Els que varem fer campana a l’institut, ara fa com mil anys, el dia que el profe va parlar de temes com: oferta i demanda, accions de la borsa i de quina manera ens afecta que el pa valgui un 5% més que ahir, posem cara de pòquer quan la família, amics o veïns diuen el que cal fer amb una seguretat que espanta..
Ampliar

Lectures 3357 lectures   Comentaris 2 comentaris
Jornal.cat © 1999 - 2017

Edita
Xadica

Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter