el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

jun
24
ds
"L'educació és quelcom admirable, pero es bo recordar que res que valgui la pena es pot ensenyar" (O. Wilde)

Últims articles Carlus Rodríguez

Carlus Rodríguez

Dimecres, 15.4.2009 09:33 h

Si no ens mata el Dengue ho farà el farmacèutic!

Aquests dies a Buenos Aires estem patint una epidèmia de Dengue. És una malaltia infecciosa i contagiosa d’origen víric. Es transmet per la picada del mosquit “Aedes aegypti” i també pel famós mosquit tigre. A més de patir febre durant dies, la innocent picada de l’insecte en qüestió pot passar a ser el que anomenen “dengue hemorràgic” i ocasionar la mort. Les víctimes més febles davant d'aquesta malaltia son els infants..
Ampliar

Lectures 3237 lectures   Comentaris Un comentariCarlus Rodríguez

Dimecres, 11.3.2009 22:22 h

Quan ajudar no ajuda

Per raons que no venen al cas, havia de fer temps a la terrassa d’un bar. Tocava deixar passar una hora amb un cafè al davant. El cafè va venir acompanyat d’una mini galeta plastificada amb aquell típic gust a farmàcia. Un colom apareix al costat de la meva taula i jo, a la vorera, el miro. Com quasi tots els coloms de ciutat els seus colors eren verd brillant, gris i negre. Sota aquest Arc de Sant Martí de pol.lució vaig interpretar una mirada famèlica..
Ampliar

Lectures 3572 lectures   Comentaris Un comentariCarlus Rodríguez

Dijous, 22.1.2009 23:26 h

...I és negre

Aclarim i deixem-nos de tonteries. Al text que segueix no sortiran mots del tipus “afro-americà” o “de color” simplement direm “negre” sense cap intenció d’ofendre ningú. “Ladies & gentlemaaaaaaan” tenim nou president i és negre! Tirem coets! Ja es parla d’ell com el primer president negre dels Estats Units d’Amèrica. - Peró, escolta, es que es el president del país que té més conflictes repartits pel món? - És igual, és negre i ens cau de puta mare, representa les minories i fa cara de bona gent i ho farà de conya..
Ampliar

Lectures 2925 lectures   Comentaris Cap comentaripublicitat

Carlus Rodríguez

Dimarts, 30.12.2008 00:03 h

A favor del Sr. Claus

Per fi ja ha passat el fastigós Nadal!! Aquesta frase es repetirà força aquests dies. Ara sembla que la tendència és maleir el Nadal i tots els seus accessoris culturals. Si vols quedar com un radical interessant i amb un món interior molt ric, només cal dir en públic frases del tipus: “Quina merda el Nadal”, “A mi aquestes festes em deprimeixen”, “Jo passo de sopar amb la família”, o de les millor que he escoltat  “la meva dona em va deixar un dia de Nadal”..
Ampliar

Lectures 3300 lectures   Comentaris 4 comentarisCarlus Rodríguez

Dimarts, 2.12.2008 17:16 h

Watchmen i els dolents

(Cartes des de l'Argentina) Aquestes dues setmanes de visita a Barcelona m’han aportat coses entranyables per l’ànima. Retrobar als amics sempre implica aquella barreja d’alegria del retorn i enyorança en desaparèixer de nou. Com sempre, la vida (si no fos així quin sentit tindria viure-la) té sorpreses que esperen a la cantonada. Un dels retrobats col•legues es va marcar 10 punts en regalar-me un còmic (amb la pel•lícula a les portes) de més de 400 pàgines i va passar de ser amic dels importants a “germà” per tota la vida..
Ampliar

Lectures 4104 lectures   Comentaris Un comentariCarlus Rodríguez

Dimarts, 28.10.2008 09:09 h

L'últim desig d'un idiota

(Cartes des de Buenos Aires) En un món globalitzat i ple de penúries com en el que ens toca viure, els ineptes en fer moure els diners -que d’altra banda, no tenim-, sentim parlar de l’anomenada crisi financera. Els que varem fer campana a l’institut, ara fa com mil anys, el dia que el profe va parlar de temes com: oferta i demanda, accions de la borsa i de quina manera ens afecta que el pa valgui un 5% més que ahir, posem cara de pòquer quan la família, amics o veïns diuen el que cal fer amb una seguretat que espanta..
Ampliar

Lectures 3387 lectures   Comentaris 2 comentaris
Jornal.cat © 1999 - 2017

Edita
Xadica

Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter